Η γη της έλιας: Η επική τούμπα του Τότσικα στα γυρίσματα είναι όλα τα... λεφτά - Έγινε viral!
Media

Η γη της έλιας: Η επική τούμπα του Τότσικα στα γυρίσματα είναι όλα τα... λεφτά - Έγινε viral!

Ήταν πριν πέντε χρόνια όταν ο Αποστόλης Τότσικας και ο Ανδρέας Γεωργίου συνεργάστηκαν για τελευταία φορά μέσα από την σειρά, «Μπρούσκο», ωστόσο, όπως έχει γνωστό, οι δυο τους ξανά συναντιόνται τηλεοπτικά μέσα από την «Γη της ελιάς».

Ο ηθοποιός είναι νέος χαρακτήρας και θα ερμηνεύσει έναν άντρα, που ζει στη Σουηδία και έρχεται στη Μάνη για να κάνει εμπόριο ελαιόλαδου. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει με γρήγορους ρυθμούς και μάλιστα δεν διστάζουν να μοιραστούν μαζί μας, ορισμένα στιγμιότυπα από τα backstage.



Ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε μέσα από την εφαρμογή Tik Tok, ένα βίντεο με τον Αποστόλη Τότσικα να βρίσκονται σε εξωτερικό γύρισμα με το συνεργείο και να κάνουν πρόβα.

«Λοιπόν πάμε μια πρόβα Αποστόλη» ακούγεται να λέει ο Ανδρέας Γεωργίου στο βίντεο και τότε έρχεται η επική στιγμή. Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο Αποστόλης Τότσικας ξεκινά κατευθείαν την πρόβα και ξαφνικά σωριάζεται στο πεζοδρόμιο.

«Ούτε δευτερόλεπτο», λέει ο ίδιος και μετά από λίγο πέφτει πάνω σε ένα εμπόδιο που είναι μπροστά του, πέφτει στο έδαφος, αλλά σηκώνεται αμέσως. Ο Ανδρέας Γεωργίου τότε τον ρωτά: «Είσαι καλά;» με τον Αποστόλη να προσπαθεί να μείνει στον ρόλο.

Όλο αυτό αν και ήταν μέσα στα πλαίσια του χιούμορ και το βίντεο έγινε μέσα σε λίγα λεπτά viral.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί πως στη σειρά, «Η γη της ελιάς», ο Αποστόλης Τότσικας θα ερμηνεύσει έναν γοητευτικό άντρα, μπον βιβέρ, που ζει στη Σουηδία και έρχεται στη Μάνη για να κάνει εμπόριο ελαιόλαδου.

Το παρελθόν του και οι δεσμοί του με κάποιους ήρωες της σειράς θα φέρουν μεγάλη αναστάτωση και θα δώσουν εντελώς απρόσμενη τροπή στις ιστορίες τους. Ο Σωκράτης Δρακόπουλος είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής, της κόρης της Αντιγόνης, με την οποία είχε στο παρελθόν μια περιστασιακή σχέση. Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς», τη μικρή υιοθέτησε ο Μάνος και η Μαρίνα, με την Αντιγόνη να είναι φανερά μετανιωμένη για την απόφασή της να δώσει την Αγγελική για υιοθεσία.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved