Asia Express: Η αποχώρηση που δεν περιμέναμε- Ο Χρήστος και ο Στέλιος εκτός ριάλιτι!
Media

Asia Express: Η αποχώρηση που δεν περιμέναμε- Ο Χρήστος και ο Στέλιος εκτός ριάλιτι!

Asia Express: Στο σημερινό επεισόδιο (9-10) παρακολουθήσαμε τον αγώνα που οδήγησε στην αποχώρηση, με το αποτέλεσμα να μην ήταν αυτό που περιμέναμε!

Όσο το ριάλιτι επιβίωσης προχωρά, οι αποχωρήσεις είναι το πιο δυσάρεστο κομμάτι, αλλά και το πιο λογικό, μιας και θα οδηγήσει σιγά σιγά στο ζευγάρι που θα καταφέρει να κατακτήσει τη νίκη και το χρηματικό έπαθλο.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 9 Οκτωβρίου παρακολουθήσαμε έναν πολύ δύσκολο και μεγάλο αγώνα, με όλα τα ζευγάρια να δίνουν τον καλύτερό τους αυτό για να καταφέρουν να φτάσουν πρώτοι στον τελικό προορισμό και να συναντήσουν τον Πέτρο Πολυχρονίδη, έτσι ώστε να βάλουν την υπογραφή τους και να κερδίσουν τη σειρά προτεραιότητας. Λίγο πριν από την αποκάλυψη του αποτέλεσματος από τον παρουσιαστή, η Χριστίνα Κολέτσα ήταν σίγουρη με την φίλη της, Μαρία ότι θα ήταν εκείνες που θα αποχωρήσουν, ενώ ήρθε η απόλυτη ανατροπή.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ο Στέλιος Λεγάκης και ο φίλος του, Χρήστος, ήταν εκείνοι που έφτασαν τελευταίοι στον προορισμό τους και δεν κατάφεραν να μείνουν στο παιχνίδι, ενώ έδωσαν τα μενταγιόν που είχαν κερδίσει στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στον Fipster, μιας και είχαν γίνει πολύ φίλοι μέσα στο παιχνίδι!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved