Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Τρελό γέλιο με τα σχόλια στο Twitter- Ο Τσιμιτσέλης και η... Μποτσουάνα!
Media

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Τρελό γέλιο με τα σχόλια στο Twitter- Ο Τσιμιτσέλης και η... Μποτσουάνα!

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Στο σημερινό επεισόδιο (15-10) παρακολουθήσαμε τη Νίκη Λάμη να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας με τις ατάκες της στη σκηνή του εστιατορίου με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. 

Η σειρά των Ρέππα- Παπαθανασίου έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα και ήδη το τηλεοπτικό κοινό την έχει αγαπήσει μοναδικά και την παρακολουθεί χωρίς να χάνει επεισόδιο!

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο σημερινό επεισόδιο:

Όσον αφορά τη Μαίρη (Νίκη Λάμη): Οι παρεξηγήσεις ακολουθούν η μία την άλλη όταν η Μαίρη βρίσκεται μπλεγμένη με τρεις άντρες, τον Γιάννη, τον Ηλία και τον Στέφανο. Για τη Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη):

Μαζί με τον σύζυγό της, τον Γιώργο, προσπαθούν να βρουν μέρα και ώρα για να πάνε το γιο τους στο κολυμβητήριο, αλλά όλα πάνε στραβά. Οι δυο τους δεν μπορούν να συνεννοηθούν ούτε για να γνωρίσουν από κοντά την καινούργια σύντροφο του πατέρα της Μαίρης. Η τρίτη περίπτωση: Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη):

Η κυρία Ντίνα έχει εξαφανιστεί για ώρες και ο Κώστας ανησυχεί. Με αυτήν την αφορμή, ο Κώστας κάνει μία πρόταση στη Μαίρη, που τη βρίσκει εντελώς αντίθετη. Η Ντίνα στήνει μία πλεκτάνη με τον γιο του ζευγαριού, τον Λευτέρη, για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Θα τα καταφέρουν άραγε;

Υπενθυμίζεται ότι από το περασμένο επεισόδιο, η Μαίρη (Νίκη Λάμη), προσπαθώντας να κερδίσει πίσω τον πρώην της Γιάννη, σκαρφίστηκε μια ιστορία με έναν φανταστικό σύντροφο, ο οποίος είναι πολύ πλούσιος, αλλά αυτήν την στιγμή λείπει σε ένα ταξίδι στην Μποτσουάνα.

Η σκηνή που συναντήθηκε μαζί της στο εστιατόριο, όπου εκείνη έτρωγε με έναν φίλο της, αποθεώθηκε από τo Twitter με τους χρήστες να το παρομοιάζουν με "το θέατρο του παραλόγου"!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved