Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Η Ζέτα είναι κυνηγημένη και ο Στρατής καταφύγιο»
Media

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Η Ζέτα είναι κυνηγημένη και ο Στρατής καταφύγιο»

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι η τραγουδίστρια Ζέτα, που ψάχνει μια νέα αρχή στη ζωή της σ’ ένα σκυλάδικο του Αγρίνιου, στον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά, Αυτή η νύχτα μένει. 

Ένα αστέρι γεννιέται μέσα στη νύχτα της καψούρας και του σκυλάδικου, στο Αγρίνιο. Η Ζέτα, που ερμηνεύει υποδειγματικά η Ηλιάνα Μαυρομάτη, εύθραυστη, πεισματάρα, αλλά και ριζωμένη στην πραγματικότητα, δραπέτευσε από την κόλαση της κακοποίησης, πληρώνοντας βαρύτατο τίμημα...

«Αυτή η νύχτα μένει» είναι η νύχτα που στενάζει, ονειρεύεται, φαλτσάρει, πλακώνεται, ξοδεύεται στα μαγαζιά κάθε επαρχιακής πόλης;

«Όλα αυτά και πολλά άλλα. Η εποχή του ’80, η κοινωνία τότε, οι σχέσεις των ανθρώπων. Άλλη μια μικρή κοινωνία».

Στο πάλκο η Ζέτα, είναι μια ηρωίδα με σκοτεινό παρελθόν;

«Η Ζέτα προέρχεται από μεσοαστική οικογένεια. Έχει διαφορετική μουσική παιδεία. Ξεκίνησε να τραγουδά σε μπουάτ, όμως, μέσα από μια ερωτική σχέση της, βρέθηκε να τραγουδά στα μπουζούκια. Ναι, έρχεται κυνηγημένη στην πόλη για να βρει δουλειά και να μπορέσει να χτίσει τη ζωή της, μετά από μια πολύ δύσκολη και σκληρή περίοδο. Κάπου να ριζώσει»

Επίπονη η ένταξή της στο «Όνειρο»;

«Προσπαθεί να ενταχθεί για να επιβιώσει. Σιγά σιγά, εγκλιματίζεται στο χώρο του “Ονείρου”. Γνωρίζει τους ανθρώπους και κυρίως έρχεται κοντά με τον Στρατή».

Συναντήσατε δυσκολίες στις σκηνές που τραγουδάτε;

«Δεν έχω δυσκολευτεί, προς το παρόν Στις σκηνές που απαιτείται να τραγουδήσω α καπέλα, αισθάνομαι ότι μπορώ να ανταποκριθώ. Στις σκηνές πίστας ντουμπλάρομαι. Συνεπώς, αυτό που πρέπει να κάνω είναι να μάθω τα λόγια μου και να έχω το μυαλό μου στην υποκριτική πάνω στην πίστα και όχι τόσο στην ερμηνεία του τραγουδιού».

Ο τηλεοπτικός σας ρόλος είναι κοντά στο θεατρικό. Ευτυχής στιγμή για τον ηθοποιό;

«Ευτυχής από κάθε άποψη και κυρίως γιατί συνεργάζομαι με ανθρώπους που εκτιμώ. Οι ρόλοι έχουν πολλά κοινά και πολλές διαφορές. Ενδιαφέροντες πράγματι και οι δύο».

https://www.instagram.com/p/CjhmSNQqKj-

Με τον Γιάννη Στάνκογλου συναντιέστε, εκτός από το θέατρο, και στο πλατό, καθώς ερμηνεύει το δήμαρχο της επαρχιακής πόλης, ο οποίος θέλει να βάλει λουκέτο στα σκυλάδικα...

«Με τον Γιάννη Στάνκογλου φέτος συνεργαζόμαστε και στην τηλεόραση και στο θέατρο. Είναι εξαιρετικός συνάδελφος και φίλος», είπε η Ηλιάνα Μαυρομάτη στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved