Λεωνίδας Κακούρης: Έδωσε spoiler για το Μαύρο Ρόδο - Έρχεται... reunion με τη  Διδασκάλου
Media

Λεωνίδας Κακούρης: Έδωσε spoiler για το Μαύρο Ρόδο - Έρχεται... reunion με τη Διδασκάλου

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Θέμης Καστρινός, μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τις συγκρούσεις που έρχονται στο «Μαύρο Ρόδο», αλλά και τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως τα γυρίσματα του «Μαύρου Ρόδου» είναι πολύωρα και απαιτητικά, ενώ μίλησε και για τον ρόλο του στη σειρά.

«Πολύ νωρίς διέγνωσα στον Θέμη κάποια στοιχεία, τα οποία είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον προκειμένου να «χτίσω» τον ρόλο και την ποιότητά του. Ο Θέμης Καστρινός είναι πολύ διαφορετικός από τον Δούκα Σεβαστό στις «Άγριες Μέλισσες». Είναι ένας φαινομενικά ανάλαφρος άνθρωπος, όμως έχει βαρύ και ειδικό βάρος το οποίο δεν το βλέπουμε στην πρώτη εικόνα».

Ο Λεωνίδας Κακούρης χαρακτήρισε τον ρόλο του Θέμη ως εξωστρεφή και επικοινωνιακό, ενώ πρόσθεσε πως έχει το χάρισμα να γίνεται ευχάριστος όταν θέλει, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να φέρει τη δυστυχία στους άλλους όταν το επιθυμεί.

«Διαβάζοντας τον ρόλο του Θέμη είδα έναν σύνθετο χαρακτήρα που έχει να διαχειριστεί πολλές καταστάσεις. Ο Θέμης έχει να διαχειριστεί το γάμο του, τη σχέση του με τα παιδιά του και τη σχέση με τον αντίζηλό του, τον Βίκο. Είναι ήδη πολύ τεταμένη η σχέση του Θέμη και του Βίκου. Κάποτε ήταν κολλητοί φίλοι, σαν αδέλφια, σαν πατέρας και γιος. Κάτι συνέβη και χώρισαν τα τσανάκια τους με απειλές», είπε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση του Θέμη Καστρινού με τον γιο του, Πέτρο.

«Θα συμβεί κάτι στον Θέμη και θα αντιδράσει έντονα απέναντι στον Πέτρο. Ο Θέμης κάτι σκέφτεται να κάνει. Είναι αδίστακτος και θέλει και το μυαλό του γιου του να σκέφτεται με τα μάτια του διαβόλου».

Οι τηλεθεατές αναμένουν με αγωνία τη συνάντηση του Θέμη με την ηγουμένη Φιλαρέτη, την οποία υποδύεται η Κατερίνα Διδασκάλου. Ο λόγος; Μα φυσικά, επειδή πρόκειται για το… reunion της Μυρσίνης και του Δούκα Σεβαστού, καθώς τους δύο ηθοποιούς τους είχαμε απολαύσει στις «Άγριες Μέλισσες».

«Είναι συγκλονιστική η στιγμή της συνάντησης του Θέμη με την ηγουμένη Φιλαρέτη». Περίμενα και εγώ πολύ καιρό αυτή τη συνάντηση! Ο Θέμης δεν ξέρει το πρωτόκολλο του μοναστηρίου, είναι απίθανο να μπει μέσα και να την αποκαλέσει γερόντισσα».

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε και για τη συμμετοχή του στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου.

«Αυτό που κρατώ από την Λάμψη του Νίκου Φώσκολου είναι η συνεργασία με τόσους αξιόλογους ηθοποιούς. Δεν έφυγα με δυσθυμία, δεν ήταν εύκολο αυτό το τηλεοπτικό διαζύγιο. Όταν ένας ηθοποιός που έχει βασικό ρόλο λέει «θέλω να φύγω, γιατί έχω αφήσει πίσω το θέατρο» με κάποιο τρόπο ίσως και να το πληρώσει. Σ’ αυτή τη ζωή είμαστε οι επιλογές μας».

Ένας ακόμη ρόλος που αγαπήθηκε από το κοινό ήταν εκείνος του Γιάννη του Φονιά από την σειρά «Της αγάπης μαχαιριά». Όπως είπε ο ίδιος, «μέχρι και σήμερα με συνοδεύει αυτός ο ρόλος. Και θέλω να τον ξεχάσω, δεν με ξεχνάει αυτός».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved