Τσιμτσιλή για Παπουτσάκη: Θα το αποκαλύψω τώρα που πια μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της…
Media

Τσιμτσιλή για Παπουτσάκη: Θα το αποκαλύψω τώρα που πια μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της…

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε χθες, 8 Νοεμβρίου στο Πρωινό μας και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Με αφορμή τις πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας για το τέλος του γάμου της μετά από δέκα χρόνια , η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως επικοινώνησε με την ηθοποιό αμέσως μόλις βγήκαν τα δημοσιεύματα χωρισμού και εκείνη της το είχε επιβεβαιώσει.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όταν έσκασε η είδηση του χωρισμού η ίδια αιφνιδιάστηκε. Εγώ είχα μιλήσει μαζί της. Θα το αποκαλύψω τώρα που πια μιλάει ανοιχτά για αυτό το κομμάτι. Είχα επικοινωνήσει μαζί της ρωτώντας την αν ισχύει η είδηση. Της είπα αν δεν ισχύει να μην το παίξουμε στην εκπομπή. Και μου είπε «όχι ισχύει, απλά δε νιώθω έτοιμη να μιλήσω ακόμα»».

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Αν δεν είσαι σίγουρος για το πώς εξελίσσεται μια κατάσταση και τι δρόμο θα πάρει δε θες να εγκλωβιστείς σε δηλώσεις. Δεν το έκανε όμως με πολύ ωραίο τρόπο; Ήταν ξεκάθαρη. Κατερινάκι κάθε τέλος είναι μια αρχή. Καλή δύναμη και τα παιδάκια σας είναι η πρώτη σας προτεραιότητα»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Παπουτσάκη – Πιλαφάς: Οι φήμες χωρισμού και τι πραγματικά συμβαίνει

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις φήμες χωρισμού

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πρώτη αντίδραση on camera μετά τoν χωρισμό της από τον Πιλαφά

Παπουτσάκη: Μιλά πρώτη φορά για το χωρισμό της: «Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved