Η γη της ελιάς: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Δημοσθένη και Άσπα
Media

Η γη της ελιάς: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Δημοσθένη και Άσπα

Η γη της ελιάς: Οι εξελίξεις διαδέχονται η μια την άλλη στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Mega.

Η Χάιδω και η Μαργαρίτα γίνονται μάρτυρες ενός περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας. Παράλληλα, ο Δημοσθένης μαθαίνει ότι η Ασπασία κατηγορεί τον Φίλιππο για τον παραλίγο βιασμό της Βασιλικής και έρχονται σε μεγάλη ρήξη. Από την άλλη, ο Στάθης ζητάει από την Ιουλία να συναντηθούν..

Η Χάιδω και η Μαργαρίτα γίνονται μάρτυρες ενός περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο πρωταγωνιστούν ένας εργάτης της πρώτης, ο Παναγιώτης, και η γυναίκα του, η Ολυμπία. Αμέσως, η Χάιδω και η Μαργαρίτα προσπαθούν να πείσουν την Ολυμπία να καταγγείλει τον άντρα. Όμως εκείνη είναι τρομοκρατημένη και δεν θέλει να μπλέξει. Αργότερα, η Χάιδω παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και απολύει τον Παναγιώτη από το θερμοκήπιο. Τότε εκείνος ξεσπάει βίαια στην Ολυμπία, η οποία τρέχει στη Μαργαρίτα για βοήθεια. Η τελευταία φροντίζει την άτυχη γυναίκα και προσπαθεί να την πείσει να καταγγείλει τον άντρα της, καθώς και να απομακρυνθεί άμεσα από κοντά του. Παράλληλα, η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος προχωρούν τις προετοιμασίες του γάμου και της βάφτισης, ενώ ο Σωκράτης και η Αλκμήνη συνεχίζουν τις βόλτες τους στη Μάνη και δείχνουν να περνούν πολύ καλά.

Λίγο μετά, η Αντιγόνη προσκαλεί τη Μυρτάλη για να περάσουν μία βραδιά μαζί με τα κορίτσια κι εκείνη αρνείται, καθώς έχει τσακωθεί με τις περισσότερες. Τελικά, υποχωρεί και ζητάει από την Ισμήνη να τα ξαναβρούν, αλλά η αντίδρασή της δεν είναι η αναμενόμενη. Την ίδια ώρα, η Δήμητρα συναντάει εντελώς τυχαία τον Αποστόλη στον δρόμο και τον προσκαλεί στο σπίτι της για φαγητό. Και αυτό γιατί θέλει να φτιάξει τη σχέση τους, που ξεκίνησε στραβά.

Η Μαρίνα μαθαίνει πως ο Σωκράτης είναι ο πατέρας της Αγγελικής

Ο Αλέξης συναντάει τη Μαρίνα και της εξηγεί ότι έχει αλλάξει και πως σκοπεύει να κάνει τη Μυρτάλη ευτυχισμένη, αλλά εκείνη τον διώχνει. Ύστερα, η Μαρίνα δέχεται μία επίσκεψη από την Αντιγόνη, η οποία της αποκαλύπτει ότι ο Σωκράτης Δρακόπουλος είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής κι εκείνη αμέσως το λέει στον Μάνο. Ταυτόχρονα, η Χάιδω και η Μαργαρίτα απειλούν τον Παναγιώτη για να πάψει να κακοποιεί την Ολυμπία. Όμως ο άντρας είναι αμετανόητος.

Η οδύσσεια της γυναίκας συνεχίζεται, με αποκορύφωμα μία ακόμα έκρηξη βίας από τον Παναγιώτη. Η Ολυμπία, χωρίς να χάνει χρόνο, το βάζει στα πόδια και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας και στη συνέχεια στο σπίτι της Χάιδως. Οι δύο γυναίκες, με σύμμαχο τον Λυκούργο, την πιέζουν να καταγγείλει τον Παναγιώτη, αλλά εκείνη φοβάται. Παρ’ όλα αυτά, όμως, προχωρά σε αίτηση διαζυγίου. Στη Μαδρίτη τώρα, η Ασπασία ξεμοναχιάζει τον Στέφανο για να του μιλήσει για τη μητέρα του, την Αρετή, ενώ του ζητάει να χωρίσει τη Βασιλική από τον Φίλιππο. Μάλιστα, του λέει ότι ο Φίλιππος ευθύνεται για την απόπειρα βιασμού εναντίον της Βασιλικής.

Ο Δημοσθένης, όμως, μαθαίνει όσα λέει η γυναίκα στον νεαρό και της ζητάει εξηγήσεις. Το ζευγάρι έχει έναν έντονο καβγά με τον Δημοσθένη να είναι έξαλλος μαζί της που προσπαθεί να δημιουργήσει ένταση. Μάλιστα, τη διώχνει από τη Μαδρίτη. Λίγες ημέρες μετά, η υπόλοιπη παρέα των Καπερνάρων ετοιμάζεται να επιστρέφει στη Μάνη και ο Στέφανος με την Ελένη τούς αποχαιρετούν σε κλίμα συγκίνησης.

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved