Media

Μίνα Αδαμάκη: Συγκλονισμένες από τον θάνατό της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Τζόυς Ευείδη

Gossip-tv Team

Σε ηλικία 78 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η Μίνα Αδαμάκη βυθίζοντας στη θλίψη φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. 

Εδώ και ημέρες υπήρχε έντονη φημολογία για επιδείνωση της υγείας της, ενώ νοσηλευόταν όλον αυτόν τον καιρό στο νοσοκομείο. Η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή στα 78 της χρόνια, έχοντας παλέψει με τον καρκίνο και αφήνοντας πίσω της μία σπουδαία παρακαταθήκη.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησαν συγκλονισμένες από τη θλιβερή είδηση η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Τζόυς Ευείδη.

«Ήταν από τις λίγες κυρίες στη δουλειά μας. Ήταν ένας άνθρωπος καθόλου ανταγωνιστικός, πάρα πολύ γλυκός και πολύ τρυφερός», είπε η Τζόυς Ευείδη.

«Θεέ μου, θεέ μου! σπουδαία συνάδελφος, σπουδαίος άνθρωπος. Απίστευτη κωμικός. Καλό της ταξίδι», δήλωσε σοκαρισμένη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η Μίνα Αδαμάκη διέγραψε λαμπρή πορεία στο θέατρο. Ίδρυσε τον θίασο «Θεατρική Συντεχνία» και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της «Ελεύθερης Σκηνής. Ο ρόλος όμως που την έκανε ευρύτερα γνωστή και κυρίως αγαπητή στο κοινό ήταν αυτός της Ειρήνης Χαρίτου, στην θρυλική κωμική σειρά του MEGA, «Τρεις Χάριτες» δίπλα στην Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Νένα Μεντή.

Διαβάστε επίσης

Η Νένα Μεντή αποχαιρετά τη Μίνα Αδαμάκη: «Έχω βαθιά θλίψη»

Μίνα Αδαμάκη: Μία... Χάρις στην αιωνιότητα - Το twitter θρηνεί

Μίνα Αδαμάκη: Στην εκπομπή Mega Καλημέρα είχε δώσει την τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη

Μίνα Αδαμάκη: Η τελευταία εμφάνιση στο θέατρο και ο ρόλος στις Τρεις Χάριτες που «έγραψε» ιστορία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved