Αυτή η νύχτα μένει: Άννα Μάσχα: «Η Διαμάντω έχει ανοιχτά πολλά μέτωπα στη ζωή της»
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Άννα Μάσχα: «Η Διαμάντω έχει ανοιχτά πολλά μέτωπα στη ζωή της»

Η Άννα Μάσχα υποδύεται την Διαμάντω στη νέα σειρά του Alpha, Αυτή η νύχτα μένει και μίλησε για όλα, σε συνέντευξή της.

Η ηθοποιός, μίλησε για τον ρόλο της σειρά και τη σχέση που έχει με τον Στρατή, που υποδύεται με μεγάλη επιτυχία ο Βασίλης Μπισμπίκης.

  • Σχέση ζωής αυτή της Διαμάντως και του Στρατή;

«Η σχέση με τον Στρατή είναι σχέση οικογένειας. Νοιάζονται ο ένας τον άλλον με τον τρόπο που σε νοιάζεται η μαμά σου, η μεγάλη αδελφή σου ή ο ιδανικός σου φίλος. Η φιλία τους είναι πολύ δυνατή. Έχουν το ελεύθερο να λέει ο ένας στον άλλο ακριβώς ό,τι σκέφτονται. Η Διαμάντω, όπως την έχω σκεφτεί, είναι η μεγάλη του αδελφή, που τον φροντίζει, τον αγαπάει και προσπαθεί να τον προφυλάξει από τις διάφορες κακοτοπιές».

  • Και οτιδήποτε τον κρατά δέσμιο του παρελθόντος;

«Ακριβώς, να ξεκολλήσει από το παρελθόν που τον κρατά πίσω».

  • Συνεπώς και διάφορα πρόσωπα, ανάμεσά τους και η Ζέτα;

«Είναι νωρίς και δεν έχει εξελιχθεί ακόμη η ιστορία τους, οπότε η Διαμάντω αρχικά βλέπει με καλό μάτι αυτή την εξέλιξη. Γιατί αυτή η σχέση μπορεί να τον ξεκολλήσει από το παρελθόν. Η σχέση με τη Ζέτα μπορεί να έχει και προοπτικές, μπορεί και να μην έχει. Αναλόγως πώς θα εξελιχθεί, οτιδήποτε κάνει κακό στον Στρατή, η Διαμάντω θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει να το ξεπεράσει».

  • Πόλεμος από το δήμαρχο και τη χωροφυλακή, φάκελοι στην Ασφάλεια για τον Στρατή και τη Ζέτα, πώς τα διαχειρίζεται αυτά η Διαμάντω;

«Η Διαμάντω έχει ανοιχτά πολλά μέτωπα στη ζωή της. Τρέχει για όλους και βέβαια για το παιδί της. Όλοι απευθύνονται σε εκείνη για να τους λύσει τα προβλήματα. Επειδή είναι συντρέχτρα, δεν αρνείται καμία βοήθεια. Τα μέτωπα, που δεν είναι μόνο διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και κοινωνικοπολιτικά φαινόμενα, τα διαχειρίζεται με ψυχραιμία».

  • Έχει παιδί με ειδικές ανάγκες. Ως μητέρα δίνει μάχη ζωής;

«Είναι μια γυναίκα μόνη στην επαρχία, που μεγαλώνει ένα παιδί με τέτοια θέματα. Βρισκόμαστε στη δεκαετία του ’80. Δεν ξέρω σε εκείνη τη δεκαετία πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι να μεγαλώσεις ένα τέτοιο παιδί. Σήμερα είναι πολύ δύσκολο».

  • Φανταστείτε, λοιπόν, τότε...

«Σίγουρα. Από την άλλη, όμως, τότε οι δεσμοί των ανθρώπων ήταν πολύ δυνατοί. Βλέπετε, έχει μια γειτόνισσα, η οποία της κρατά το παιδί, επί πληρωμή βεβαίως, αλλά είναι μια γυναίκα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να την έχει. Ήταν τότε η ζωή έτσι οργανωμένη -και ειδικά φαντάζομαι στην επαρχία- που βοηθούσε ο ένας τον άλλο.

Η βοήθεια που μπορεί να έλειπε από την ολιτεία, υπήρχε από τους ανθρώπους του στενού ή του ευρύτερου περιβάλλοντος. Τώρα, φοβάμαι ότι είναι ακόμη πιο δύσκολο. Από εμπειρία φίλων, βλέπω ότι οι γονείς τρέχουν από το πρωί έως το βράδυ. Πρέπει να έχεις μια γεμάτη τσέπη για να πει αυτό το παιδί θα μεγαλώσει σωστά», είπε η Άννα Μάσχα στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved