Πυρπασόπουλος: Η οντισιόν για το «V for Vendetta», οι καταχρήσεις και οι απώλεια του πατέρα του
Media

Πυρπασόπουλος: Η οντισιόν για το «V for Vendetta», οι καταχρήσεις και οι απώλεια του πατέρα του

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής, Στούντιο 4 και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση με τον πατέρα του, ο οποίος και έφυγε πρόσφατα από την ζωή για την οντισιόν της ταινίας «V for Vendetta» αλλά και για τις καταχρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ανέφερε:«Πρόσφατα έχασα τον μπαμπά μου ο οποίος είχε και ένα μεγάλο αρχείο της γιαγιάς μου, Μαρίκας Νέζερ που θέλει μια αναδιάταξη. Ευτυχώς πρόλαβε να δει το μωρό μας. Η αλήθεια είναι ότι ο πατέρας μου ταλαιπωρήθηκε λίγο στον τελευταίο μήνα. Έφυγε 91 ετών, όρθιος, αυτοεξυπηρετούνταν αλλά τον τελευταίο του μήνα κατέπεσε λίγο».

Και πρόσθεσε:«Ένιωθα ότι θα έρθει το τέλος. Εντάξει, όταν ο άνθρωπος φτάνει σε αυτή την κατάσταση δεν ξέρεις τι να ευχηθείς. Και εκείνος το καταλάβαινε λίγο με έναν τρόπο. Με το μωρό μας χάρηκε πάρα πολύ, χάρηκε τρομερά και ήταν δώρο για εκείνον έτσι όπως ήρθε.

Ένιωσα ότι μια ζωή έρχεται, μια ζωή φεύγει οπότε κάπως σε αυτά τα πράγματα ήμουν τυχερός και συνέβησαν την ίδια περίοδο. Είχαμε πολύ καλή σχέση και του είπα όλα όσα ήθελα να του πω».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για την οντισιόν του για την ταινία «V for Vendetta», δηλώνοντας:«Κυνήγησα την καριέρα στο εξωτερικό αλλά επειδή το έκανα σε μια αρκετά μεγάλη, συνειδητοποίησα ότι αν ανοίξει μια πόρτα προς τα έξω, θα ανοίξει από εδώ και έτσι έχει συμβεί με όλους.

Το έκανα για λίγο καιρό στο Λονδίνο. Ήταν δύσκολο, έκανα κάποιες δουλίτσες αλλά ήταν δύσκολο να μπεις στον χώρο. Είχα κάνει οντισιόν για το “V for Vendetta“, θα έπαιζα τον πατέρα της Νάταλι Πόρτμαν, ήταν μία δύο σκηνές».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved