Γιώργος Πυρπασόπουλος: Οι Τέλειοι Ξένοι στο θέατρο Αθηνά και ο ρόλος στη σειρά «Αυτη η νύχτα μένει»
Showbiz

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Οι Τέλειοι Ξένοι στο θέατρο Αθηνά και ο ρόλος στη σειρά «Αυτη η νύχτα μένει»

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έχει αποφασίσει να οργανώσει έτσι το πρόγραμμά του ώστε να περνάει περισσότερο χρόνο με την κορούλα του η οποία ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Απρίλιο. 

Ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει ενθουσιασμένος για τη συνσκηνοθεσία με τον Πέτρο Λαγούτη της παράστασης «Τέλειοι Ξένοι» που θα παίζεται από τις 20 Οκτωβρίου στο πλήρως ανακαινισμένο θέατρο Αθηνά ενώ έχει και τηλεοπτική παρουσία παίζοντας σε δύο διαφορετικές σειρές. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μιλάει για τα τηλεοπτικά του σχέδια και σχολιάζει την ελληνική πραγματικότητα με τον δικό του μοναδικό τρόπο...

Η δικαιοσύνη είναι κάτι που σε απασχολεί και εκτός θεάτρου;

Με απασχολεί πάρα πολύ. Πιστεύω ότι πολλά πράγματα στη χώρα είναι στρεβλά, γιατί ακριβώς η απονομή της δικαιοσύνης δεν γίνεται όπως θα έπρεπε. Η δικαιοσύνη είναι παραμελημένη όσον αφορά τη λειτουργία της και έχουμε πολλά προβλήματα, από τις αυτοδικίες μέχρι τις φοροδιαφυγές γιατί δεν θέλει κανείς να μπλέξει για να βρει το δίκιο του. Πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία και υπάρχουν νόμοι που επαφίενται στην ερμηνεία του δικαστή και τα πράγματα δεν είναι πολύ ξεκάθαρα. Η χώρα μας πάσχει στο θέμα της δικαιοσύνης.

Την έξαρση εγκληματικότητας με τις γυναικοκτονίες πώς τη διαχειρίζεσαι ως νέος πατέρας;

Με σοκάρει πολύ και κατανοώ ότι αυτό είναι κατάλοιπο μιας κοινωνίας που έχει μεγαλώσει με πρότυπα ότι σε μια σχέση γάμου η γυναίκα δεν έχει τα ίδια δικαιώματα με τον σύζυγο. Και υπάρχει και μια κουλτούρα του «εσύ μη μιλάς εγώ είμαι άνδρας και κάνω κουμάντο». Αυτό είναι κάτι που έχει μεγαλώσει γενιές και είναι βαθιά ριζωμένο στην κουλτούρα μας. Θα πρέπει να αλλάξει και να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις από την πολιτεία για. , να περάσει στη συνείδηση των νέων γενιών.

Θα σε δούμε και τηλεοπτικά...

Εκτός από τα θεατρικά, έχω και τηλεοπτικά νέα. Θα συμμετέχω σε μια σειρά στον Alpha και σε μια ακόμα που έκανε πρεμιέρα στην Cosmote TV την 1 η Οκτωβρίου. Είναι η κωμική σειρά «Αόρατοι», σε σκηνοθεσία Χάρη Μαζαράκη, με τους Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργο Χρανιώτη, Γιουλίκα Σκαφιδά, Νίκο Πουρσανίδη και η Βασιλική Τρουφάκου. Παράλληλα, συμμετέχω και στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» στον Alpha. Η υπόθεση διαδραματίζεται την περίοδο του '80 και αφορά την κουλτούρα μας σε σχέση με τη μουσική και τη νύχτα. Βασίζεται στο βιβλίο του Δημήτρη Αλεξανδρή και ο ρόλος μου είναι ενός μαχόμενου δημοσιογράφου σε μια τοπική εφημερίδα του Αγρινίου, ο οποίος μπλέκεται σε καταστάσεις που αφορούν πολιτικά και προσωπικά θέματα. Είναι άνθρωπος με αρχές και πιστεύω και θα βρεθεί σε απροσδόκητες καταστάσεις Η πρεμιέρα αναμένεται στα τέλη Οκτωβρίου. Αυτή την περίοδο έχω να συνδυάσω γυρίσματα και πρόβες και ζούμε όλοι μια τρέλα.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved