GNTM 5: Η θριαμβευτική νίκη της Μαρίτας και η αποχώρηση που οδήγησε στο top 9!
Media

GNTM 5: Η θριαμβευτική νίκη της Μαρίτας και η αποχώρηση που οδήγησε στο top 9!

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (28-11) παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο concept, το οποίο και μας μετέφερε στο διάστημα και εικόνες που έφτασαν στο πλατό ήταν τουλάχιστον συγκλονιστικές. 

Το φετινό final countdown έχει ξεκινήσει για τα καλά, μιας και τα κορίτσια έχουν φτάσει μέχρι και την τελική δεκάδα και πλέον κάθε αποχώρηση θα είναι ένα βήμα πιο κοντά για τον μεγάλο τελικό της φετινής σεζόν.

Το concept του σημερινού επεισοδίου του GNTM (28-11) ήταν μαγικό και ήρθε ως συνέχεια ενός πολύ ενδιαφέροντος μαθήματος που έκαναν τα μοντέλα στο σπίτι. Πολύ πιο συγκεκριμένα, τα κορίτσια μεταμορφώθηκαν σε art directors και είχαν ως μοντέλα τον Χρήστο Μπίρμπα και την Mary Vitinaros. Έχοντας 5 λεπτά στη διάθεσή τους, έπρεπε να διαλέξουν ένα συγκεκριμένο concept και να πουλήσουν ένα προϊόν της επιλογής τους, το οποίο και βρισκόταν μέσα στη βίλα.

Το συγκεκριμένο μάθημα ήρθε για να διδάξει τις κοπέλες να αντιληφθούν πλήρως την δυσκολία της δουλειάς των art directors σε μια φωτογράφηση, αλλά και το ότι τελικό το τελικό shoot που φτάνει στο πλατό είναι καθαρά επιλογή του εκάστοτε φωτογράφου και είναι πάντοτε και η καλύτερη λήψη!

Όταν έφτασε η ώρα για την φωτογράφηση της εβδομάδας, το concept είχε να κάνει με ένα διαστημικό σκηνικό, με εντυπωσιακά outfits γεμάτα λάμψη, ενώ ταυτόχρονα οι κοπέλες έπρεπε να κρατούν καθ' ολη τη διάρκεια του set τους δυο φωτόσπαθα, από τα οποία και θα εξαρτιόταν το φως της φωτογράφησης. Η Μύρια είχε το advantage της εβδομάδας και είχε την απόλυτη καθοδήγηση από τους παρευρισκόμενους κριτές, ενώ τα τρια disadvantage τα έδωσε στην Μικαέλα, στην Coty και στην Μάρα.

H Mαρίτα και η Μικαέλα φαίνεται ότι επέστρεψαν στον διαγωνισμό και απέδειξαν τις δυνατότητές τους, μιας και είχαν τις καλύτερες επιδόσεις στην φωτογράφηση και βρέθηκαν στις δυο καλύτερες. Αυτή που κατάφερε να κερδίσει ήταν η Μαρίτα, η οποία και πήρε την φωτογραφία της συγκινημένη!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Στο bottom two βρέθηκαν η Βικτώρια με την Ειρήνη, οι οποίες και είχαν τις χειρότερες επιδόσεις στο σημερινό concept το οποίο και είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις. Οι δυο κοπέλες είπαν από την αρχή ότι θέλουν πολύ να μείνουν στον διαγωνισμό, μιας και έχουν ακόμα πολλά να δώσουν, αλλά οι κανόνες είναι συγκεκριμένοι και έτσι μια κοπέλα θα έμενε εκτός διαγωνισμού. Εκείνη που αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό ήταν η Ειρήνη, η οποία και αποχώρησε με κλάματα, αλλά παράλληλα δήλωσε περήφανη για τον εαυτό της που κατάφερε να φτάσει μέχρι αυτό το σημείο!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved