GNTM 5: To πλατό απευθείας από Μύκονο, τα νεύρα με την Γεωργιάννα και αποχώρηση πριν την τελική 7αδα
Media

GNTM 5: To πλατό απευθείας από Μύκονο, τα νεύρα με την Γεωργιάννα και αποχώρηση πριν την τελική 7αδα

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (5-12) οι εκπλήξεις ήταν πολυάριθμες και τα μοντέλα έβαλαν τα δυνατά τους, για να τα καταφέρουν φανταστικά και να κερδίσουν μια θέση στην τελική επτάδα του διαγωνισμού. 

Από τα πρώτα λεπτά του σημερινού επεισοδίου, καταλάβαμε ότι θα δούμε υπέροχα πράγματα στη συνέχεια, μιας και ξεκίνησε με ένα ταξίδι έκπληξη για όλες τις κοπέλες παρέα με τους κριτές στο υπέροχο νησί της Μυκόνου.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM είδαμε τις κοπέλες να καταφθάνουν στο νησί των Ανέμων, σε μια απο τις πιο διάσημες παραλίες, ενώ ο Γιώργος Καράβας, η Βίκυ Καγιά και ο Τάσος Σοφρωνίου τις περίμεναν για να τις καλωσορίσουν, αλλά και να τους ανακοινώσουν όλα όσα θα έβλεπαν στη συνέχεια.

Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα mini tour σε μερικά καταστήματα επώνυμων οίκων που βρίσκονταν στο νησί, ενώ οι κοπέλες δεν μπορούσαν να κρύψουν την ανυπομονησία τους για τις δοκιμασίες που θα ακολουθούσαν!

Δείτε το βίντεο Σαν πρώτη δοκιμασία, παρακολουθήσαμε μια ιδιαίτερη δοκιμασία, που ζητούσε από τις κοπέλες να μεταμορφωθούν σε party animals και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια φωτογράφηση με τους κριτές. Νικήτρια της συγκεκριμένης δοκιμασίας, που κέρδισε το reward της ασυλίας για το πλατό ήταν η Μικαέλα, μετά από την κριτική των ίδιων των κοριτσιών.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Όσον αφορά την δοκιμασία της εβδομάδας, σειρά είχε ένα ξεχωριστό, για ακόμα μια φορά concept, το οποίο και είχε να κάνει με τα 50s. Η Μύρια ήταν η νικήτρια της περασμένης δοκιμασίας και είχε ως advantage απεριόριστο χρόνο, έναντι των υπόλοιπων κοριτσιών, που είχαν μόνο 3 λεπτά για να φωτογραφηθούν. Όσον αφορά το disadvantage, η Μύρια αποφάσισε να το δώσει στην Γεωργιάννα, η οποία θα είχε στην διάθεσή της τον μισό χρόνο για να φέρει σε πέρας την δοκιμασία!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μια κίνηση της Γεωργιάννας κατά την διάρκεια της φωτογράφησης, έκανε έξαλλη την Βίκυ Καγιά η οποία και της τα είπε έξω από τα δόντια στο πλατό, λέγοντάς της πώς δεν τα κατάφερε καθόλου καλά και έτσι έκανε την χάρη στην Μύρια, η οποία και της είχε δώσει το disadvantage!

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Κατά την διαδικασία της κριτικής, πολλές ήταν εκείνες που τα πήγαν μέτρια στην απόδοσή τους, ενώ η Μαρίτα και η Μιχαέλα έφτασαν στις πρώτες δυο θέσεις. Η Μιχαέλα αποθεώθηκε από την Βίκυ Καγιά και μόλις κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία, δεν μπορούσε να το πιστέψει και την πλησίασε συγκινημένη, λέγοντάς της ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Στις δυο τελευταίες θέσεις κατέληξαν η Γεωργιάννα και η Μάρα, οι οποίες και είχαν τις χειρότερες αποδόσεις. Οι δυο τους εξήγησαν η κάθεμια στην Βίκυ Καγιά ότι θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι, ενώ η ίδια ανακοίνωσε πώς η απόφαση από την κριτική επιτροπή έχει παρθεί, ανακοινώνοντάς την. Η κοπέλα που αποχώρησε ήταν η Γεωργιάννα, η οποία δεν μπορούσε να το πιστέψει και με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε από τον διαγωνισμό!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved