Media

J2US: Αποθεώθηκε από το Twitter η αποκαλυπτική Κατερίνα Στικούδη: «Είσαι έρωτας»

Gossip-tv Team

J2US: Η Κατερίνα Στικούδη, στο σημερινό live show ήταν, για ακόμα μια φορά, εκθαμβωτική και αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι την "ερωτεύτηκαν" μιας και ήταν πανέμορφη. 

Η τραγουδίστρια εντυπωσιάζει κάθε εβδομάδα με την εμφάνισή της στο μουσικό σόου, με τον Νίκο Κοκλώνη να μιλά πάντοτε για τις αποκαλυπτικές- σέξι εμφανίσεις της.

Η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται κάθε βράδυ Σαββάτου στο live show του J2US στο μέρος που υποδέχεται όλα τα ζευγάρια που διαγωνίζονται, ενώ μαζί τους συζητά για την κριτική που τους έχει ασκηθεί από την επιτροπή των καλλιτεχνών. Στο σημερινό live, ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε την τραγουδίστρια και την αποθέωσε για την εμφάνισή της, που ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Eίχε επιλέξει ένα μαύρο λαμπερό φόρεμα, με μεγάλα κενά, από την κορυφή μέχρι και προς τα κάτω, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμία της ελληνικής σόουμπίζ.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Η εκθαμβωτική και σέξι εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη φυσικά δεν γινόταν να μην σχολιαστεί από τους χρήστες του Twitter, που άλλωστε σε κάθε live show του Σαββάτου σχολιάζουν μανιωδώς, τόσο για τον Νίκο Κοκλώνη, όσο και για τα ζευγάρια. Η Κατερίνα Στικούδη έκλεψε τις εντυπώσεις και φυσικά τους έκανε να... ζεσταθούν!

Δείτε περισσότερα Tweets στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved