GNTM 5: Η Μικαέλα αποχώρησε από το παιχνίδι και η Μάρα πλάνταξε στο κλάμα!
Media

GNTM 5: Η Μικαέλα αποχώρησε από το παιχνίδι και η Μάρα πλάνταξε στο κλάμα!

GNTM 5: Λίγες μόνο μέρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό του φετινού ριάλιτι μόδας και το άγχος από όλες τις κοπέλες έχει κορυφωθεί για το ποιές θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι και τον τερματισμό. 

Όσο πλησιάζει ο μεγάλος τελικός, τα concept γίνονται όλο και πιο απαιτητικά και οι κοπέλες προσπαθούν συνεχώς να δώσουν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους κάθε φορά.

Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε με μια μεγάλη έκπληξη για την Μύρια, η οποία και δέχτηκε ένα πολύ ρομαντικό δώρο από το αγόρι της: Ένα πολύ ρομαντικό γράμμα, το οποίο και συνόδευε ένα μονόπετρο δαχτυλίδι, με τις φίλες της κοπέλας να της λένε ότι θα παντρευτεί. Βέβαια, η ίδια στη συνέχεια εξήγησε πώς δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο και πώς πρόκειται απλά για ένα δώρο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το concept της εβδομάδας ήταν υπέροχο και άκρως σουρεάλ και οι κοπέλες ενθουσιάστηκαν από την αρχή. Πολύ πιο συγκεκριμένα, το concept είχε υπέρτιτλο «Φίλα το βάτραχό σου», ένα αλληγορικό σκεπτικό, που παραπέμπει στο γνωστό παραμύθι, όπου ο βάτραχος μεταμορφώνεται σε πρίγκιπα τη στιγμή που δέχεται το «μαγικό» φιλί της αγάπης. Το μήνυμα της φωτογράφισης είναι ότι πρίγκιπας μπορεί να είναι και ένα αδέσποτο αλλά πρέπει να προηγηθεί το φιλί, δηλαδή η υιοθεσία.

Δείτε το βίντεο:

Ο Βασίλης Ζούλιας βρέθηκε στο αποψινό πλατό ως guest κριτής και έδωσε τα κατάλληλα credits στα κορίτσια για επόμενες δοκιμασίες. Μεταξύ πολλών, αποκάλυψε on air πώς ήδη έχει βρει μια κοπέλα για το σόου του...

Δείτε το βίντεο:

Η Coty, αν και έδειξε πως δυσκολεύτηκε πολύ στην φωτογράφηση, κατάφερε να φέρει στο πλατό μια εξαιρετική εικόνα, η οποία και την οδήγησε στις καλύτερες δυο φωτογραφίες μαζί με εκείνη της Μαρίτα. Στο τέλος, η Βίκυ Καγιά έδωσε στην Μαρίτα την καλύτερη φωτογραφία, λέγοντάς της συγχαρητήρια για την καταπληκτική της επίδοση ειδικά σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού.

Δείτε το βίντεο:

Στο bottom three βρέθηκαν η Μικαέλα, η Βικτώρια και η Μάρα, με την Βίκυ Καγιά να μιλά και στις τρεις κοπέλες για τα όνειρά τους. Μάλιστα, στάθηκε και στην περίπτωση της Μάρας, στην οποία και είπε πώς νιώθει ότι δεν έχει δώσει ακόμα το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων της, για να μπορέσει να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Σε αυτό συμφώνησε και η μητέρα της, η οποία και είπε ότι για αυτό και οι κριτές την πιέζουν παραπάνω, ώστε να μπορέσει να αποδώσει και να βγάλει ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Για τον εαυτό της, η Μικαέλα στήριξε πώς προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό της εαυτό κάθε φορά και ότι νιώθει περήφανη που έφτασε μέχρι και σε αυτό το σημείο. Η Μικαέλα ήταν εκείνη που τελικά αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό μόδας, με την κόρη της, Μάρα να μην μπορεί με τίποτα να πιστέψει πώς η μητέρα της δεν θα βρίσκεται πια στο πλευρό της στον διαγωνισμό. "Είναι πολύ δύσκολο που δεν θα έχω πια την υποστήριξή της, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι γίνεται τώρα. Πάντα ήμασταν μαζί και τα κάναμε μαζί όλα..." είπε χαρακτηριστικά η Μάρα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved