Media

Αποκαλυπτική η Ευρυδίκη: Ο γάμος με τον Θεοφάνους, το διαζύγιο και οι συμμετοχές στη Eurovision!

Gossip-tv Team

Η Ευρυδίκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον γάμο της με τον Γιώργο Θεοφάνους, αλλά και για τις συνολικά έξι φορές που συμμετείχε με την Κύπρο στην Eurovision

H ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τις επιτυχίες της και την μουσική της, ενώ μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να διατηρήσει το φανατικό της κοινό πολύ ψηλά.

Η Ευρυδίκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ "Δύο στη Μία" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την ζωή και το παρελθόν της, ενώ μίλησε για όλους και για όλα. Η τραγουδίστρια έκανε λόγο για τον γάμο της με τον Γιώργο Θεοφάνους, λέγοντας πώς είναι ένας άνθρωπος που, μέχρι και σήμερα, του οφείλει πάρα πολλά, μιας και την βοήθησε πολύ και την στήριξε επαγγελματικά. Παράλληλα, έκανε λόγο και για την Eurovision, που είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της, μιας και συμμετείχε συνολικά έξι φορές με την Κύπρο.

Η Ευρυδίκη είπε αρχικά για τον γάμο της με τον Γιώργο Θεοφάνους και στην συνέχεια για το διαζύγιό τους: «Του οφείλω πάρα πολλά. Ο Γιώργος μου έδωσε πάρα πολλά. Τα τραγούδια του με έκαναν να ξεχωρίσω. Νομίζω ότι έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στον τρόπο που με αντιμετώπισε τότε ο κόσμος και με αγκάλιασε. Το ότι έκανα ένα δίσκο χωρίς τον Γιώργο, ο οποίος ακολούθησε του διαζυγίου, δεν είχε να κάνει με το διαζύγιο. Αυτόν τον δίσκο τον ετοίμαζα από πριν. Ήταν μια απόφαση που πήραμε μαζί με τον Γιώργο. Το προσωπικό διαζύγιο ήταν σαφέστατα πιο δύσκολο» ανέφερε η Ευρυδίκη.

Όσον αφορά τις συμμετοχές της στην Eurovision, η Ευρυδίκη είπε χαρακτηριστικά: «Συμμετείχα 6 φορές με την Κύπρο στην Eurovision. Τρεις φορές στα φωνητικά και τρεις ως κύρια ερμηνεύτρια. Στην συμμετοχή μου χρωστώ ότι πήρα την απόφαση να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι. Μπορεί να το ονειρευόμουν από μικρή, αλλά είναι μια μεγάλη απόφαση για να την πάρεις η ίδια γιατί ήμουν έφηβη και 15 χρονών την πρώτη φορά.

Όταν στάθηκα σε αυτήν την σκηνή και χτυπούσε η καρδιά μου δυνατά κι ένιωθα ότι βλέπει εκατομμύρια κόσμος, έλεγα εδώ είμαι κι αυτό θέλω να κάνω όλη μου την ζωή. Πήγα πίσω στον μπαμπά και στην μαμά μου κι είπα τελείωσε τραγουδίστρια… Δεν θέλω να ξαναπάω. Πήγα. Δεν έχω και λόγο να το κάνω. Αν κι είναι πολύ ωραία εμπειρία, αλλά δεν θέλω να ζήσω ξανά αυτή την αγωνία της ψηφοφορίας. Είναι πολύ ψυχοφθόρο»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved