Media

Ρώμας για Φιλιππίδη: «Όταν τελειώσουν όλα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μασήσω τα λόγια μου»

Gossip-tv Team

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα: για την πολιτική του δράση, για τα επαγγελματικά του, ενώ έκανε λόγο και για το ελληνικό #MeToo.

O ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματοτγράφο και τηλεόραση.

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2023 στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Χαμογέλα και Πάλι" και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ παράλληλα έκανε λόγο και για για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και το κίνημα του ελληνικού #MeToo, λέγοντας πώς ο ίδιος είναι υποστηρικτής των θυμάτων. Επιπλέον, μίλησε αναλυτικά και για την πολιτική του δράση.

«Δεν είναι τυχαίο που έκανα τον “Κακό Βεζίρη” και τον δήμαρχο στο Κολοκοτρωνίτσι. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι γεννιόμαστε με πολλαπλά ταλέντα. Δεν είμαι μόνο ηθοποιός και σκηνοθέτης, είμαι συγγραφέας, σεναριογράφος, και στιχουργός. Υπάρχουν πολλαπλά ταλέντα που έχουμε γιατί όχι και το ταλέντο στην πολιτική; Απλά και στην πολιτική και στην τέχνη γεννιέσαι με ταλέντο αλλά για να γίνεις κορυφαίος πρέπει να το εξελίξεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε πολιτική θέση και άποψη στον κόσμο όχι όμως κομματική, δεν θέλω τέτοιες αγκυλώσεις, αλλά δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει μένος ότι «ο Ρώμας έρχεται και κάνει επέλαση για να αλλάξει το χρώμα του Χαλανδρίου. Εμένα το χρώμα μου είναι το χρώμα του Χαλανδρίου, το χρώμα της ειρήνης», συμπλήρωσε.

«Τοποθετούμαι για τα πάντα γιατί θέλω να είμαι ο χάρης Ρώμας που όλοι γνωρίζουν, απλά είμαι πιο προσεκτικός στην διατύπωση μου σε κάτι που θα πω. Για την περίπτωση Φιλιππίδη δεν θα σου απαντήσω κάτι συγκεκριμένο γιατί πλέον όλοι το ξέρουμε ότι πρέπει να τελεσφορήσει η δίκη για να μιλήσουμε. Όταν τελεσφορήσει, οφείλουμε να πάρουμε θέση γιατί και το METOO είναι ένας αγώνας, μία κίνηση που έγινε και δεν πρέπει να πέσει στο κενό. Δεν ξέρω τι θα αποφασιστεί, αλλά δεν θα μασήσω τα λόγια μου όταν τελειώσει αυτή η ιστορία», επεσήμανε για τα γεγονότα της επικαιρότητας».

Για την υπόθεση του Κολωνού, ο Χάρης Ρώμας ήταν ξεκάθαρος: «Αυτό που μου προκαλεί απέχθεια είναι ότι εργαλειοποιούνται τα πάντα για πολιτικούς λόγους. Μάλιστα μία «αριστερίστρια» δημοσιογράφος έκανε ένα γκάλοπ στο twitter που έλεγε: «Πιστεύετε ότι ο Ρώμας ήξερε ότι ο “φίλος” του – αυτόν τον άθλιο για την υπόθεση της 12χρονης τον Κολωνό – βίαζε και εξέδιδε το κοριτσάκι;».

Δείτε το βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved