Survivor All Star: Εκνευρισμένος ο Ηλίας Γκότσης: «Αυτό ήταν αυτοκτονία. Πρέπει να διαλέξουμε»
Media

Survivor All Star: Εκνευρισμένος ο Ηλίας Γκότσης: «Αυτό ήταν αυτοκτονία. Πρέπει να διαλέξουμε»

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδίο (29-1) λίγο μετά την έκβαση του αγώνα με τελικό σκορ 10-2 έναντι των Μαχητών, ο Ηλίας Γκότσης επεσήμανε με έντονο τόνο μερικά από τα βασικά λάθη της ομάδας. 

Χαμός στο σημερινό αγώνισμα, μιας και οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν με μια τεράστια διαφορά στον αγώνα, αφού το τελικό σκορ ήταν 10-2.

Στο σημερινό επεισόδιο (29-1) του Survivor All Star μετά από την έκβαση του πρώτου αγώνα ασυλίας που έληξε με απογοητευτικό σκορ 10-2 για τους Μαχητές, ο Ηλίας Γκότσης, όταν του δόθηκε ο λόγος από τον Γιώργο Λιανό, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του και μίλησε για το ότι πρέπει να γίνονται καλύτερα τα ματσαρίσματα και να υπάρχει συνεννόηση σχετικά με όλο το κομμάτι του αγώνα. Στον συγκεκριμένο αγώνα μάλιστα, οι μόνοι δυο που κατάφεραν να φέρουν νίκες ήταν η Εύη Σαλταφερίδου και ο ίδιος.

«Επειδή εμένα δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, αυτό ήταν διασυρμός και όταν τα λάθη επαναλαμβάνονται, σταματάνε να είναι λάθη και είναι αυτοκτονία. Νομίζω ότι σήμερα αυτοκτονήσαμε λόγω της κακής στρατηγικής μας και, επειδή σε λίγο θα πεις να περάσουμε στα πρόχειρα καταλύματα μας και θα φεύγουμε λέγοντας πως όλα είναι καλά, δεν νομίζω ότι έτσι λύνεται κάτι ούτε «το έχουμε» αν συνεχίσουμε έτσι ούτε θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

«Σε λίγο, Γιώργο, θα βλέπεις 13 σκελετούς να στέκονται σε μια παραλία. Νομίζω πως πρέπει να διαλέξουμε αν θέλουμε το σόου ή αν θέλουμε τα αποτελέσματα. Μέχρι τώρα λειτουργούμε άναρχα, εγωιστικά και θυμίζουμε πιο πολύ παιδική χαρά. Μπορεί να φαίνεται σκληρό, μπορεί να μην είναι η κατάλληλη ώρα αλλά αν δεν μιλήσουμε και λίγο σκληρά και είμαστε στο ροζ συννεφάκι μας… αποτελέσματα έτσι δεν θα έρθουν»

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Στη συνέχεια μάλιστα, μίλησε και ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος και ένιωσε ότι ο Ηλίας με τον τρόπο του φωτογράφιζε τον ίδιο και έτσι ήθελε να λύσει το θέμα άμεσα, λέγοντας πώς σκέφτεται ομαδικά, ενώ επειδή οι τόνοι είχαν ανέβει αρκετά, η Εύη Σαλταφερίδου παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα...

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved