Media

Survivor All Star: Η εξομολόγηση του Μαρτίκα στην Βρισηίδα: «Μόλις γυρίσω, δεν θα φύγω ποτέ ξανά»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (29-1) ο Σπύρος Μαρτίκας, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον ψήφισε και τον κράτησε στο παιχνίδι, μίλησε συγκινημένος και για την σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από το Survivor, μιας και συμμετείχαν και οι δυο στον περσινό κύκλο και μετά την αποχώρησή τους είναι αχώριστοι και ήδη έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκατοικούν.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ψήφους του ενώ παράλληλα αποκάλυψε πώς όλα τα κάνει για την σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου και για να επιστρέψει στο σπίτι τους, έχοντας εκπληρώσει τους στόχους του...

Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε χαρακτηριστικά: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη του κόσμου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι συνεχίζει ο κόσμος να βρίσκεται δίπλα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ότι δεν θα πάψω να παλεύω γι’ αυτόν τον κόσμο και παλεύω δίπλα.

Παλεύω και για την Βρισηίδα μου που έφυγε. Βρισηίδα μου κάνε υπομονή ο χρόνος περνάει γρήγορα. Μόλις επιστρέψω δεν θα ξαναλείψω από δίπλα σου, αλλά θα εκπληρώσω και όλα όσα υποσχέθηκα και ξέρω πως με έχεις στηρίξει μέχρι σήμερα σε κάθε υπόσχεση μου και γι’ αυτό σ’ αγαπάω. Γιατί σε έχω δίπλα μου στα δύσκολα και υπομένεις για να έρθω και να γίνουν όλα ωραιότερα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved