Media

Survivor All Star: Οι Διάσημοι κέρδισαν την πρώτη ασυλία και κατατρόπωσαν τους Μαχητές με σκορ 10-2!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (29-1) παρακολουθήσαμε τον αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, αλλά και το έπαθλο φαγητού, το οποίο και μετά από έναν απαιτητικό αγώνα, κέρδισαν οι Διάσημοι.

Όσο προχωρά το ριάλιτι επιβίωσης, τόσο και αυξάνονται οι απαιτήσεις από τους παίκτες, οι οποίοι και προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις κακουχίες και να αντέξουν τα πάντα στον Άγιο Δομίνικο.

Λίγο πριν από την έναρξη του σημερινού αγώνα για το έπαθλο της εβδομάδας, το οποίο ήταν και φαγητό αλλά και η πρώτη ασυλία, παρακολουθήσαμε την είσοδο του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου, με την Εύη Σαλταφερίδου να μην το πιστεύει, μιας και μεταξύ τους στο παρελθόν υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση και δεν κατάφεραν ποτέ να τα βρουν. Όσον αφορά το αγώνισμα, λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία, ο Γιώργος Λιανός είπε πώς η ομάδα που θα κέρδιζε σήμερα θα είχε και ένα πολύ ισχυρό πλεονέκτημα στη συνέχεια.

Όπως είδαμε, οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που σε πολύ σύντομο χρόνο κατάφεραν και κατατρόπωσαν τους Μαχητές με τελικό σκορ 10-2, με την Κατερίνα Δαλάκα να δείχνει ότι επιστρέφει στις νίκες και μάλιστα να φέρνει και τον τελικό πόντο, που έπαιξε με την Ρία Αντωνίου, από την ομάδα των Μαχητών.

Οι παίκτες των Διασήμων, όσον αφορά το έπαθλο του φαγητού, κέρδισαν ένα λαχταριστό club sandwich, το οποίο και θα το συνοδεύσουν με το αγαπημένο τους αναψυκτικό. Οι Μαχητές μετά την έκβαση του αγώνα, δήλωσαν μουδιασμένοι και απογοητευμένοι που δεν κατάφεραν να φέρουν πόντο και να προχωρήσουν στο σκορ και έτσι θα είναι αναγκασμένοι και να ψηφίσουν κάποιον και να στερηθούν και το φαγητό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved