Τριαντάφυλλος: «Στον Γκότση πρέπει να δώσουμε Νόμπελ πυροσβέστη» - Η φαρμακερή ατάκα για τον Μπάρτζη
Media

Τριαντάφυλλος: «Στον Γκότση πρέπει να δώσουμε Νόμπελ πυροσβέστη» - Η φαρμακερή ατάκα για τον Μπάρτζη

O Τριαντάφυλλος μίλησε για τα τελευταία γεγονότα στο Survivor all star, την αποχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου αλλά αναφέρθηκε και στην κίνηση του Νίκου Μπάρτζη, που τις έδωσε στεγνά στο συμβούλιο και απομακρύνθηκαν, ενώ χαρακτήρισε τον Ηλία Γκότση « Νόμπελ πυροσβέστη» μιας και την ώρα που άρπαξαν φωτιά, εκείνος έριχνε ξύλα…

Αρχικά ο Τριαντάφυλλος είπε: «Στεναχωρήθηκα με την αποχώρηση της Ασημίνας και της Δαλάκα. Αν ήμουν στη θέση του Μπάρτζη, δεν θα τις έδινα. Στο νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο δεν είδα να γίνονται όργια. Η παραγωγή σε εμάς ήταν πολύ αυστηρή. Εγώ για να κλέψω φαγητό περπατούσα βράδυ στη ζούγκλα 4 χιλιόμετρα με δική μου ευθύνη και αν πάθαινα κάτι δεν θα πληρωνόμουν ποτέ.»!

Και υπογράμμισε ο τραγουδιστής: «Η παραγωγή ξέρει τα πάντα. Έχει παντού σεκιούριτι και κάμερες. Αν μπορούσα να βρω κινητό για να μιλήσω, θα το έκανα. Δικαιολογώ απόλυτα Δαλάκα και Ασημίνα. Εγώ δεν είμαι Μπάρτζης και δεν θα τις έδινα. Στον Γκότση πρέπει να δώσουμε… Νόμπελ πυροσβέστη που πέταγε ξύλα για να σβήσει τη φωτιά»!

Τέλος αναφέρθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης του survivor all star: «Με όλα αυτά πήγε 40-50%; Πόσο πήγε; 25%; Αλήθεια ρε;».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Happy Day

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved