J2US: Η Μελίνα Νικολαΐδη στην πρεμιέρα! Αποκλειστικές φωτό από την είσοδό της στο πλατό
Media

J2US: Η Μελίνα Νικολαΐδη στην πρεμιέρα! Αποκλειστικές φωτό από την είσοδό της στο πλατό

J2US: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (18-02) ο νέος κύκλος και από τα πλευρό της Δέσποινας Βανδή δεν θα μπορούσε να λείπει η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη!

Ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» κατά την είσοδό της στο πλατό και μας εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

melina-nikolaidi-(5).jpg

Όχι, δεν φορούσε κάποιο βραδινό φόρεμα αφού ήρθε κατευθείαν από το γυμναστήριο, όπως είδαμε νωρίτερα στο Instagram της. Casual με φόρμες και αθλητικά και έχοντας μαζί της μια καλή της φίλη, η Μελίνα μπήκε στο χώρο που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή το live.

Δες αποκλειστικές φωτογραφίες στη gallery

«Δεν είμαι φίλη με την έννοια της φίλης, θεωρώ ότι μάνα δεν μπορεί να είναι κανείς. Αυτό τον ρόλο θέλω να κρατάω. Συζητώ τα πάντα με τα παιδιά μου. Δεν είμαι φίλη με τα παιδιά μου, είμαι η μάνα τους. Δεν σου λέω καν τη λέξη μαμά, σου λέω τη λέξη μάνα. Μου τα λέει τα περισσότερα η Μελίνα. Φαντάζομαι ότι κάποια που είναι πιο προσωπικά, τα συζητά με τις φίλες της

desp1navandi_293282503_2172652326254745_2445206915052728002_n.webp

Αν η κόρη μου ήθελε να γίνει τραγουδίστρια δεν θα είχα κανένα θέμα. Η θεωρία είναι καλή, αλλά πραγματικά η εμπειρία είναι αυτή που σου δίνει το μάθημά σου. Έχει καλή φωνή η Μελίνα και ξαφνικά πήγε στην υποκριτική. Θα δούμε. Η κόρη μου άρχισε να ανακαλύπτει τα τραγούδια μου όταν μπήκε στην εφηβεία και ένιωσε το πρώτο σκίρτημα», έχει αποκαλύψει η τραγουδίστρια για την κόρη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved