Survivor: Ο Μάριος παραδέχεται στην Ελευθερία ότι είχε σχέση με παίκτρια και δεν είναι η Καρολίνα
Media

Survivor: Ο Μάριος παραδέχεται στην Ελευθερία ότι είχε σχέση με παίκτρια και δεν είναι η Καρολίνα

«Βόμβα» από το Πρωινό μας για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Ελευθερία Ελευθερίου μιας και ο παίκτης αποκαλύπτει στην τραγουδίστρια μέσα στο survivor ότι είχε σχέση με παίκτρια και δεν είναι η Καρολίνα Καλύβα.

Το Πρωινό μας και ο Νίκος Παρτώλης έφερε στο φως μία νέα μια πικάντικη λεπτομέρεια αφού ανέφερε ότι ο Μάριος θα παραδεχτεί στην Ελευθερία εκεί όπου απομονώνονται ότι είχε ερωτική επαφή και με μία άλλη παίκτρια και αποκαλύπτει το όνομά της.

MARIOS_ELEFTHERIA.jpg

Συγκεκριμένα είπε ο δημοσιογράφος στο Πρωινό μας σχετικά με το «ζευγάρι» του survivor: «Στην κουβέντα που φαντάζομαι και ελπίζω ότι θα δούμε την Κυριακή, η Ελευθερία ρωτάει τον Μάριο, αν υπήρξε ερωτική επαφή και με άλλη παίκτρια του Survivor, εκτός από αυτή με την Καρολίνα. Ο Μάριος όχι μόνο το παραδέχεται αλλά λέει και για ποια πρόκειται. Αν δεν πει το όνομα, θα το σας το πω εγώ τη Δευτέρα».

75086d9e-eleftherioupriamos.webp

Και συνέχισε λέγοντας: «Η κουβέντα που σας μεταφέρω δεν γνωρίζουν οι δύο ότι καταγράφεται. Επίσης στη συνομιλία αυτή, η Ελευθερία θα ρωτήσει τον Μάριο για το κοχύλι στο λαιμό του, που του το χάρισε η Καρολίνα, με τον Μάριο να μην παραδέχεται αρχικά ότι είναι δώρο της Καρολίνας, μετά όμως το παραδέχεται. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι το κοχύλι εξαφανίζεται».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved