Οργισμένος ο Κατσούλης: «Δε δεχόμαστε πια αυτή τη χυδαιότητα» - Η on air «συγγνώμη» στη Γερμανού
Media

Οργισμένος ο Κατσούλης: «Δε δεχόμαστε πια αυτή τη χυδαιότητα» - Η on air «συγγνώμη» στη Γερμανού

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (11-03) ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε με οργή σε όλα όσα έχουν ακολουθήσει μετά την τραγωδία στα Τέμπη, μίλησε για τους καλλιτέχνες αλλά και για τις κινητοποιήσεις που οφείλουμε να δηλώνουμε παρόντες.

krateros-(1).jpg

«Οι άνθρωποι της ψυχαγωγίας, οι ηθοποιοί, οι παρουσιαστές που πολύ άδικα στοχοποιήθηκαν έχουμε την ικανότητα γιατί είναι η φύση της δουλειάς μας τέτοια. Εμείς οι άνθρωποι που έχουμε σχέση με την Τέχνη είμαστε υποχρεωμένοι να καταλαβαίνουμε, να σκεφτόμαστε για να καταλάβουμε. Πρέπει να είσαι παρών, να καταλάβεις, να αντιληφθείς, να κατανοήσεις και να μπορείς να το εκφράσεις. Μας κάνει να έχουμε περισσότερη αντίσταση να είμαστε σε μια κατάσταση απραξίας. Όλα τα σχήματα εξουσίας δεν θέλουν τους καλλιτέχνες γιατί είμαστε μυστήριοι τύποι που λέμε συνέχεια “γιατί έτσι;”.

krateros-(2).jpg

Δεν χρειάζεται να δίνουμε εμείς τις απαντήσεις, καλύτερα να κάνουμε ερωτήσεις. Δεν μπορούμε να μην μας δίνουν απαντήσεις γιατί η καθημερινότητά μας είναι πολιτική έτσι και αλλιώς. Οφείλουμε να είμαστε ενεργοί και όχι να φοβόμαστε ή να ντρεπόμαστε να ρωτάμε. Γιατί εάν δεν έχω την ευχέρεια του λόγου πρέπει να μας πουν τι πολίτευμα έχουμε.

Οφείλουμε να είμαστε στις κινητοποιήσεις. Για να είμαστε μπροστά, δίπλα, μαζί και να προστατεύουμε τα νεότερα παιδιά. Όλα αυτά που ζούμε συνοψίζονται σε ένα μόνο πράγματα, ότι δεν ενδιαφερόμαστε ο ένας για τον άλλον.

krateros-(5).jpg

Στις κινητοποιήσεις δεν υπήρχε τίποτα που να δικαιολογεί την αλόγιστη χρήση δακρυγόνων. Και στην τελική δεν γίνεται κάθε φορά που μιλάει κάποιος να τρώει ξύλο ή να τους πετάνε δακρυγόνα. Που είναι το κανονικό αυτό το πράγμα;», είπε φανερά εκνευρισμένος με την τροπή και συνέχισε:

«Τώρα είδαμε αυτό που τόσα χρόνια λέγαμε ότι “εντάξει, μια περίπτωση ήταν. Δεν χαρακτηρίζεται μια υπηρεσία”. Αυτή τη φορά είδαμε ότι ένα λάθος ενός ανθρώπου, που θα του αποδοθεί η ευθύνη που του αναλογεί, φτάνει. Ένα λάθος φτάνει. Πάντα υπάρχουν ευθύνες αλλά αυτός που φταίει είναι αυτός που έχει μεγαλύτερη εξουσία. Όταν με μαθαίνεις με έναν τρόπο, θα ακολουθήσω αυτόν τον τρόπο. Γιατί αν με μαθαίνεις ότι μπορώ να κάνω τα πάντα εφόσον είμαι καπάτσος, πανούργος, κάνω αυτές τις μικρές λαμογιές και θα μου δώσει και συγχαρητήρια, αυτή είναι η νοοτροπία που έχουμε καθημερινά και ζούμε.

krateros-(6).jpg

Και μοιραία θα δώσει άσχημα αποτελέσματα και φάνηκε ότι κάποια στιγμή θα γινόταν. Όλοι μας από τύχη ζούμε και αυτό δεν μπορεί να είναι πια κανονικότητα. Θα παραμείνω θυμωμένος! Δεν δεχόμαστε πια αυτή τη χυδαιότητα!». Στο τέλος της κουβέντας μάλιστα ο Κρατερός ζήτησε «συγγνώμη» από τη Ναταλία που ξόδεψε τον χρόνο τους μιλώντας για αυτό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved