Η γη της ελιάς: Η Ισμήνη μαθαίνει τα εγκλήματα του Κωνσταντίνου και τον χωρίζει
Media

Η γη της ελιάς: Η Ισμήνη μαθαίνει τα εγκλήματα του Κωνσταντίνου και τον χωρίζει

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η γη της ελιάς. Η Ισμήνη ανακαλύπτει τις παράνομες δουλειές του Κωνσταντίνου και τον χωρίζει.

Ο Κωνσταντίνος είναι αποφασισμένος να απομακρυνθεί άμεσα από τον παράνομο κόσμο που κινείται ο Δημοσθένης και να ζήσει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή με την Ισμήνη. Ωστόσο, όλα γκρεμίζονται μέσα σε μία στιγμή. Όπως έχουμε παρακολουθήσει, η Ισμήνη βρίσκει ένα κινητό παλαιός τεχνολογίας στα πράγματα του Κωνσταντίνου και αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι κρύβει.

Στην αρχή η κοπέλα πιστεύει πως ο Κωνσταντίνος την απατάει, ωστόσο στη συνέχεια, όπως θα δούμε, έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα. Η Ισμήνη, αρχίζει να τον παρακολουθεί και να τον ερευνά. Έτσι, σύντομα, ανακαλύπτει διάφορες παράνομες δραστηριότητες του Κωνσταντίνου και χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της. Χωρίς να το σκεφτεί, ζητάει από τον συμβολαιογράφο να χωρίσουν και φεύγει από το σπίτι τους μαζί με την κόρη της. Η Ισμήνη, ωστόσο, λέει σε όλους πως χώρισε με τον Κωνσταντίνο λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, ενώ παράλληλα παλεύει να διαχειριστεί τα συναισθήματά της, βλέποντας τη ζωή της να διαλύεται. Ο Λυκούργος, επιστρέφοντας από ένα ταξίδι στην Αθήνα, συνειδητοποιεί πως η κόρη του μετακόμισε πάλι στο πατρικό της και δεν έχει ιδέα τι έχει μεσολαβήσει.

gitiselias_megatv_280699782_1058303144778499_7265956349269435841_n.jpg

Λυκούργος και Ισμήνη

Ο ίδιος προσπαθεί να συμβιβάσει τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι, αλλά οι προσπάθειές του είναι άκαρπες. Έπειτα μάλιστα από μεγάλη επιμονή της κοπέλας, προχωράει το διαζύγιό της. Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, η Ισμήνη συνεχίζει να καλύπτει όσα έμαθε για τον άλλοτε αγαπημένο της, αν και βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα αν θα τον ξεμπροστιάσει ή όχι.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved