Ο Παράδεισος spoiler : Η Βικτώρια πυροβολεί τον Χρηστίδη - Η Αμαλία μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένη
Media

Ο Παράδεισος spoiler : Η Βικτώρια πυροβολεί τον Χρηστίδη - Η Αμαλία μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένη

Μια αποκάλυψη που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή των ηρώων της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών.

Ο Χρηστίδης, όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, θέλοντας να εκδικηθεί τη Βικτώρια, ψάχνει να βρει τρόπο για να αποκαλύψει στην Αμαλία πως είναι ο βιολογικός της πατέρας. Στη συνέχεια της σειράς θα δούμε πως ο άντρας το σκάει από το νοσοκομείο και πηγαίνει στο σπίτι της Αμαλίας.

Έξω στον κήπο, λοιπόν, της λέει πως ξέρει την αλήθεια για τον πατέρα της, αλλά πριν προλάβει να της πει το μεγάλο του μυστικό ακούγονται οι σειρήνες ενός περιπολικού της Αστυνομίας και φεύγει τρέχοντος για να αποφύγει τη σύλληψη. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η Αμαλία αρχίζει να υποψιάζεται πώς κάτι σοβαρό συμβαίνει και ρωτάει τον Χριστόφορο αν είναι υιοθετημένη.

paradeisos-(13).jpg

Ο άντρας σαστίζει και το αρνείται κατηγορηματικά. Σύντομα, όμως, ο Πάρης αποκαλύπτει στην πρώην αγαπημένη του πως οι γονείς της την είχαν υιοθετήσει. Τότε ο κόσμος της Αμαλίας γκρεμίζεται και δίχως να χάσει χρόνο ζητάει εξηγήσεις από τον πατέρα και τη θεία της.

Ο Χριστόφορος παραδέχεται πως την είχε υιοθετήσει μαζί με τη μητέρα της, χωρίς να της αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες. Η στάση της κοπέλας τον ξαφνιάζει ευχάριστα, καθώς του εξομολογείται πως δεν είναι θυμωμένη μαζί του και ότι δεν θέλει να γνωρίσει τους βιολογικούς της γονείς.

Βέβαια, όπως είναι φυσικό, το γεγονός αυτό την έχει επηρεάσει και κάποια στιγμή εκμυστηρεύεται το μεγάλο της μυστικό στον Ντίνο. Ο τελευταίος σοκάρεται και στέκεται στο πλευρό της προσπαθώντας να τη στηρίξει ψυχολογικά, ενώ την παροτρύνει να ψάξει στοιχεία στο βρεφοκομείο της Βικτώριας για τους γονείς της, καθώς είναι σίγουρος για την εμπλοκή της στην υιοθεσία. Η ιστορία αυτή φέρνει τους δύο πρώην συντρόφους αρκετά κοντά, ενώ την ίδια στιγμή ο Χρηστίδης συνεχίζει τη δράση του.

1675211230431-937129296-paradeisos.jpg

Ο άντρας πηγαίνει κρυφά στην οικία Μπουραντά όπου βρίσκει τη Ματούλα και της ζητάει να πει στην Αμαλία να τον συναντήσει το βράδυ στον κήπο γιατί θέλει να της μιλήσει. Εκείνη, όμως, τρομοκρατείται και ενημερώνει τη Βικτώρια για όσα της είπε ο Χρηστίδης. Η γυναίκα δίνει εντολή στη Ματούλα να μην πει τίποτα σε κανέναν!

Οι ώρες περνούν και όταν οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν 23.30 ακριβώς η Βικτώρια αρπάζει ένα όπλο και βγαίνει στον κήπο. Μόλις βλέπει μπροστά της τον Χρηστίδη να οπλοφορεί, τον σημαδεύει και τον πυροβολεί. Ο άντρας τραυματίζεται σοβαρά, ενώ ο ήχος από τον πυροβολισμό ξυπνάει τον Χριστόφορο.

Παράλληλα, η Βικτώρια μεταφέρει, κρυφά απ’ όλους, τον τραυματισμένο Χρηστίδη στην αποθήκη του σπιτιού.'Οταν ο Χριστόφορος βγαίνει στον κήπο, του λέει πως ο Χρηστίδης ήταν εκεί και πυροβόλησε θέλοντας να τη σκοτώσει, αλλά στη συνέχεια το έσκασε. Σύντομα, φτάνει εκεί και η Αστυνομία. Η Βικτώρια δίνει κατάθεση και ισχυρίζεται όλα όσα είπε πριν και στον Χριστόφορο...

Πηγή: MyTV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved