Νύχτα - Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Ζέτα και Νίτσα θα ξανασυναντηθούν - Η Νίτσα θα επηρεάει την εξέλιξη»
Media

Νύχτα - Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Ζέτα και Νίτσα θα ξανασυναντηθούν - Η Νίτσα θα επηρεάει την εξέλιξη»

Για τον ρόλο της ως Ζέτα στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει μιλάει η ηθοποιός Ηλιάνα Μαυρομάτη αλλά και για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Στάνκογλου στην ταινία Ζορμπάς. 

Η ανερχόμενη ηθοποιός δίνει μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη όπου περγράφει τα όσα συμβαίνουν στη σειρά, τη σχέση της με τον Στρατή, τη Νίτσα και τα μπλεξίματα που προκαλεί ο Διαγόρας στους πρωταγωνιστές. Η κόρη της διάσημης ηθοποιού Λίλας Καφαντάρη αναφέρεται και στη συνεργασία της με τον Γιάννη Στάνκογλου στην ταινία Ζορμπάς αλλά και στην παράσταση Kiska, την σκηνοθεσία της οποίας είχε αναλάβει.

Η Ζέτα επιστρέφει στον Στρατή. Και ο Σταύρος; Είναι κι εκείνος ερωτευμένος μαζί της και της έχει δώσει τα πάντα απλόχερα χωρίς να έχει ζητήσει τίποτα.

«Η σχέση της με τον Σταύρο λειτούργησε για εκείνη ανακουφιστικά σε αυτή τη φάση καθώς είχε πληγωθεί σε μεγάλο βαθμό. Ήταν αυτός που της προσέφερε ασφάλεια και ήταν ουσιαστικά ένα καταφύγιο. Επειδή η Ζέτα κουβαλάει σκοτάδι, με την επιστροφή του Στρατή θα απορροφηθεί ξανά από τον κόσμο της νύχτας και θα γυρίσει στο Όνειρο».

nyxta-(7).jpg

Με τη Νίτσα θα τα ξαναβρεί; Toυς ένωνε μια δυνατή φιλία.

«Υπήρξε μεγάλη ρήξη μεταξύ τους, αλλά έχω την εντύπωση ότι μια τέτοια σχέση δεν μπορεί να τελειώσει έτσι απλά. Είναι μια φιλία βαθιά και σε πολλά επίπεδα. Δεν μπορεί να είναι αυτός ο χωρισμός. θα ξανασυναντηθούν. Μάλιστα όσον αφορά τη φυγή της Ζέτας, η Νίτσα θα είναι εκείνη που θα επηρεάσει την εξέλιξη των πραγμάτων».

Πάντως η Νίτσα έχει βρει στον Γιώργη μια ονειρική κατάσταση, αν εξαιρέσουμε το θέμα του Τάσου.

«Ναι, για πρώτη φορά η ζωή της δείχνει τι σημαίνει τρυφερότητα, ασφάλεια και αγάπη. Το μεγάλο αγκάθι είναι τι έχει γίνει το παιδί της. Φαίνεται πως έχει βρει έναν άνθρωπο να μοιραστεί τον πόνο της».

nyxta-(3).jpg

Και τι άνθρωπο!

«Ο Γιώργης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για την ευτυχία τους».

Ο Διαγόρας πόσο θα τους μπλέξει όλους;

«Έχει έρθει για να αποκαλύψει πράγματα, αλλά και να μπερδέψει καταστάσεις, πάντα για το συμφέρον του. Όλη αυτή η εμπλοκή του έχει απώτερο σκοπό να μάθει ποιος είναι ο δολοφόνος του Νώντα για λογαριασμό του Άλκη. Έχουμε να δούμε ακόμη πολλά».

nyxta-(1).jfif

Φέτος με τον Γιάννη Στάνκογλου συνεργαστήκατε και στο έργο «Ζορμπάς».

«Χαρήκαμε όλοι αυτή την παράσταση, στην οποία συνεργάστηκα για πρώτη φορά με τον σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα. Για μένα ήταν μια συνεργασία αποκάλυψη».

Κι εσείς έχετε δοκιμαστεί στη σκηνοθεσία και μάλιστα με επιτυχία με την παράσταση «Kiska».

«Δεν με φαντάζομαι να μπορώ να κάνω σε μόνιμη βάση κάτι τέτοιο. Αυτό το εγχείρημα ήταν για μένα μεγάλο σχολείο. Η σκηνοθεσία είναι μια τέχνη που θέλει πολλή δουλειά και μελέτη. Είναι ένας ολόκληρος κόσμος που δεν μπορείς να ασχοληθείς μαζί του επιπόλαια».

1677084271052-954302479-nyxta-(1).jpg

Εκτός όμως από το θέατρο και την τηλεόραση, παραδίδετε μαθήματα υποκριτική και αυτοσχεδιασμού, τόσο σε επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες ηθοποιούς και σπουδαστές δραματικών σχολών.

«Αυτή είναι μια μεγάλη μου αγάπη. Με χαροποιεί η διδασκαλία και την αγαπώ πολύ. Είναι πολύ γοητευτική και μου προσφέρει πολλά πράγματα. Έρχομαι σε επαφή με νέους ανθρώπους και μαζί τους ανακαλύπτω κι εγώ συνεχώς νέα πράγματα από το μηδέν».

Πηγή: TV 24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved