Media

Ελευθερίου: Τι απαντά στις φήμες που τη θέλουν ξανά ερωτευμένη και πώς νιώθει πλέον για τον Μάριο;

Gossip-tv Team

Η Ελευθερία Ελευθερίου σε δηλώσεις της στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, αναφέρθηκε στις φήμες που τη θέλουν να είναι ξανά ερωτευμένη, για τη μετά Survivor εποχή αλλά και για το πώς νιώθει πλέον για τον Μάριο Πρίαμο... 

«Από τον Τριαντάφυλλο τα ξέρετε αυτά. Τον Τριαντάφυλλο τον αγαπάω πάρα πολύ. Δεν υπάρχει κάτι νέο στη ζωή μου» είπε η Ελευθερία Ελευθερίου απαντώντας στην ερώτηση αν είναι ξανά ερωτευμένη.

Η όμορφη τραγουδίστρια και πρώην Survivor είπε ότι δεν έχει κάτι στη ζωή της προς το παρόν ενώ κλήθηκε να απαντήσει και στα όσα έχουν μεσολαβήσει σε σχέση με εκείνη, τον Μάριο Πρίαμο και φυσικά τον Στάθη Σχίζα.

«Αποδέχομαι τα λάθη και δέχομαι τη συγγνώμη ενός ανθρώπου» είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Και πρόσθεσε για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη: «Υπάρχει μια γνωριμία πολλών χρόνων. Δε μπορείς να ακυρώνεις κάποιον από τη μια στιγμή στην άλλη. Την Καρολίνα αν τη δω, θα της μιλήσω, νομίζω, δε ξέρω».

Τέλος για τις κατηγορίες ότι εκείνη φταίει για τον χωρισμό Στάθη Σχίζα και Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, η Ελευθερία Ελευθερίου ξεκαθάρισε: «Στην προσωπική ζωή του Στάθη Σχίζα δε ξέρω τι συμβαίνει. Διογκώθηκε κάτι, χρησιμοποιήθηκα. Είμαι καθαρή με τη συνείδησή μου, δεν έβλαψα κάποιον».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved