Survivor: Ο Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς και αυτά τα χρήματα έβαλε στις τσέπες του
Media

Survivor: Ο Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς και αυτά τα χρήματα έβαλε στις τσέπες του

O Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το survivor all star και έβαλε πολλά χρήματα στις τσέπες του.

Μετά τις κατηγορίες του Κωνσταντίνου Βασάλου ότι μετέφερε «κουβέντες» από τη μια ομάδα στην άλλη και αποκάλυψε στον ίδιο κάτι που είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον αφορούσε, ο Στέλιος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει.

«Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση πως θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν τεσσεράμισι μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι.

xantampakis.webp

Ο κόσμος ξέρω ότι με αγαπάει και με στηρίζει. Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα και δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου. Έφτασα και ξεπέρασα τα όριά μου. Τους ευχαριστώ όλους και αυτή είναι η τελική απόφασή μου. Δεν έχω άλλη δύναμη. Με την υποψηφιότητα μου ένιωσα ότι ήδη έχω φύγει. Θέλω όλους να τους ευχαριστήσω. Ήταν όλοι οικογένειά μου», είπε και αποχώρησε με γεμάτες τις τσέπες του.

Ο Στέλιος έφυγε και είναι μέχρι στιγμής ο πιο ακριβοπληρωμένος.

Έμεινε 17 εβδομάδες στο παιχνίδι και κάθε παίκτης, όπως είναι γνωστό παίρνει 5.000 ευρώ την εβδομάδα, ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης πλουσιότερος κατά 85.000 ευρώ, ποσό -ρεκόρ για το φετινό Survivor.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved