Media

Καραμίχος: «Ήμουν έτοιμος να πω όχι στην πρόταση για το παιχνίδι, αλλά είπα να μην το παίξω

Gossip-tv Team

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» ο Γιώργος Καραμίχος, λίγες ημέρες προτού κάνει τη συγκλονιστική αποκάλυψη για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε στην εμφάνισή του, με τον ίδιο να προτιμά ρούχα που τον κάνουν να νιώθει άνετα.

«Μου αρέσει να ντύνομαι με ρούχα που με κάνουν να νιώθω άνετα και να είμαι ο εαυτός μου. Δεν κοιτάζομαι ιδιαίτερα στον καθρέφτη, αλλά μου αρέσει η καλή αισθητική», δήλωσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εμπειρία του ως παρουσιαστής του πρωτότυπου παιχνιδιού γνώσεων «Πες τη λέξη».

karamixos.jpg

Ο πρώτος κύκλος του παιχνιδιού ολοκληρώθηκε και γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Ήταν δύσκολα στην αρχή, στο πρώτο γύρισμα είπα ότι έκαναν λάθος, έπρεπε να πάρουν άλλον παρουσιαστή. Όταν έγινε η πρόταση για το παιχνίδι ήμουν έτοιμος να πω «όχι», αλλά είπα να μη το παίξω σνομπ και πήγα στο ραντεβού. Είναι απαιτητικό το παιχνίδι, δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει καθημερινό», είπε.

Ο Γιώργος Καραμίχος τόνισε ότι είναι δύσκολο να συνδυαστούν οικογένεια και επαγγελματικά, ενώ για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης, δήλωσε πως δεν έχει άποψη ακόμα και πως θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved