Media

Γιώργος Καραμίχος: Έμαθε ότι έχει καρκίνο όταν πήγε για εξετάσεις της κόρης του

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε ότι πριν από έναν μήνα διαγνώστηκε με καρκίνο και η εκπομπή, Το πρωινό ανέφερε περαιτέρω λεπτομέρειες. 

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Όταν μου πρότεινε η φίλη μου η Μαρία να συμμετάσχω στην εκδήλωση και είπα "ναι" κατευθείαν, δεν ήξερα ότι λίγες ημέρες μετά θα λάμβανα την ίδια διάγνωση για τον εαυτό μου. Πριν σχεδόν έναν μήνα έκανα επέμβαση και εχθές πήρα τα νέα ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω χημειοθεραπείες.

Τη σκαπουλάραμε γιατρέ με ένα χαπάκι που λέει για έναν χρόνο και κάτι. Δεν την έζησα αυτή την μοναξιά. Το λέω πρώτη φορά δημοσίως, γιατί τώρα μπορώ».

Και πρόσθεσε: «Δεν ένιωσα καθόλου μοναξιά, γιατί πρώτον είχα την κόρη μου δίπλα μου. Η συμβουλή μου είναι “κάντε παιδιά”. Βοηθάει! Επίσης είχα φίλους. Μετά που βγήκα από την εντατική, δεν ένιωσα στιγμή μόνος μου. Ήξερα ότι απέξω είχα ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπώ».

1675186487984-792688135-KARAMIXOS-5.jpg

Η εκπομπή, το Πρωινό, αποκάλυψε πως ο Γιώργος Καραμίχος έκανε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει σε σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο: «Ο πρώτος από εμάς», που έχει ως σενάριο την ιστορία έξι φίλων που βρίσκονται συχνά να συζητούν για όσα συμβαίνουν στις ζωές τους, με τον έναν από αυτούς να ανακοινώνει πως έχει καρκίνο.

Όταν ο Γιώργος Καραμίχος συζητούσε για αυτή την σειρά δεν ήξερε πως ο ίδιος έχει καρκίνο και τελικά αρνήθηκε να συμμετέχει.

Και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο ηθοποιός έμαθε ότι έχει καρκίνο όταν πήγε μαζί με την κόρη του για να κάνει εξετάσεις που είχε κορονοϊό και οι γιατροί τον προέτρεψαν να εξεταστεί και ο ίδιος.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το Πρωινό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved