Media

Εκλογές 2023: Ένταση στο στούντιο μεταξύ Χατζηνικολάου & καλεσμένου: «Πόσες φορές πρέπει να το πω;»

Gossip-tv Team

Εκλογές 2023: Έντονος εκνευρισμός επικράτησε στο στούντιο μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων του ΑΝΤ1 με κεντρικό παρουσιαστή και συντονιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου

Τα πρώτα αποτελέσματα που έδειξαν σαφές προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έκανε πολλούς καλεσμένους από το «στρατόπεδο» του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν καλεσμένοι, να ακυρώνουν ο ένας μετά τον άλλον και τον Νίκο Χατζηνικολάου να δέχεται συνεχώς μηνύματα για ακύρωση των εμφανίσεών τους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που βρέθηκαν στο στούντιο ήταν και ο Αθανάσιος Παφίλης, ο οποίος διέκοψε αρκετές φορές τον Νίκο Χατζηνικολάου για να σχολιάσει τα Exit Polls όμως την ίδια ώρα ο παρουσιαστής ήθελε να μεταδώσει αποτελέσματα των εκλογών.

«Κορυφαίοι πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι είχαν κλείσει εδώ να έρθουν και τους είχαμε φιλοξενήσει όλο αυτό το διάστημα, μας ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Όμως ο κ. Παφίλης που ήθελε να ολοκληρώσει το σχόλιό του είπε στον παρουσιαστή: «Μου κόψατε τον ειρμό Όταν κάποια κόμματα έχουν κοινά προγράμματα, ο κόσμος…».

Ακολούθησε όμως ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στους δύο άντρες:

- Ν.Χ.: Συγγνώμη, βγήκε και ο χάρτης, δείτε τον χάρτη

- Α.Π.: Αφήστε με τώρα

– Ν.Χ.: Κύριε Παφίλη προηγούνται τα αποτελέσματα. Πόσες φορές πρέπει να το πω;

Τότε ήταν που ο Νίκος Χατζηνικολάου αποφάσισε να δώσει με έντονο ύφος τέλος σε όλη αυτή την ένταση και πετάχτηκε από την καρέκλα του για να δώσει προτεραιότητα στην εμφάνιση του χάρτη επισημαίνοντας και πάλι ότι τώρα προτεραιότητα έχουν η εμφάνιση των αποτελεσμάτων και όχι τα σχόλια των πολιτικών προσώπων που είχαν όσο χρόνο ήθελαν στη διάθεσή τους προεκλογικά.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved