Ηλίας Γκότσης: Η νέα σκληρή απάντηση στον Βασάλο! «Αυτό δεν είναι αστείο και ξεπερνάει τα όρια»
Media

Ηλίας Γκότσης: Η νέα σκληρή απάντηση στον Βασάλο! «Αυτό δεν είναι αστείο και ξεπερνάει τα όρια»

Νέα απάντηση στον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά τις δηλώσεις του στην εκπομπή Πρωινό Μας, έδωσε ο Ηλίας Γκότσης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Φανερά ενοχλημένος από τις δηλώσεις του πρώην συμπαίκτη του, λέει μεταξύ άλλων πως αυτό πια έχει ξεπεράσει τα όρια του χιούμορ!

gkotsis.png

«Αν έλεγε μια συγγνώμη στον κ. Ατζούν θα είχαν λυθεί όλα. Ο Ηλίας είναι ξεροκέφαλος. Εγώ δεν απαίτησα ποτέ από τα κλεμμένα γιατί εγώ είχα σπάσει από τον πρώτο μήνα την παρέα μαζί του. Ήμουν σε άλλο σποτ με τον Τάκη και βλέπαμε περίεργες κινήσεις και ήμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε. Για ποιον λόγο πειράχτηκε ή ήθελε σύμμαχο δεν ξέρω. Νεύρα θα έπρεπε να έχει με τον Μπόγδανο και τον Πηλίδη που ήταν κολλητοί. Έχει βγάλει πικρία μάλλον επειδή ήθελε να γίνει αστείος και δεν το κατάφερε; Αν το χιούμορ μου είναι για το “Δελφινάριο”, αυτός είναι για τον Κορυδαλλό. Το χιούμορ είναι ένας δείκτης ευφυΐας. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για να απαντήσει ο Ηλίας Γκότσης:

vasalos_landscape1.jpg

«Όπως έχω κάνει και στο παρελθόν και δεν έχω σχολιάσει πολλά πράγματα, όχι επειδή σφυρίζω αδιάφορα αλλά επειδή πιστεύω ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και καλύτερα να τον αφιερώνεις εκεί που πρέπει.

Προφανώς είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος που μου αρέσει το χιούμορ, αλλά καμιά φορά δεν είναι όλα αστεία, όπως τώρα αυτό δεν είναι αστείο και ξεπερνάει τα όρια. Προσβάλλει εκτός από εμένα και δικούς μου ανθρώπους. Καλό είναι να συνειδητοποιήσουμε ποια είναι τα όρια και πότε τα ξεπερνάμε.
Νομίζω ότι ποτέ μου δεν ξεπέρασα τα όρια και δεν έχω προσβάλει σίγουρα δημόσια με τέτοιο τρόπο κάποιο άνθρωπο. Από εκεί και πέρα το πώς μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση και γιατί το κάνω από το Instagram, είναι γιατί κάποιοι άνθρωποι εκτίθενται μόνοι τους με τα λόγια και τις πράξεις τους.

Και νομίζω ότι αυτό συμβαίνει κι αυτή τη φορά. Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για κανέναν άνθρωπο. Μάλλον κάποιος πρέπει να ξεπεράσει τα δικά του προβλήματα και επειδή όντως υπάρχει το κάρμα και καμιά φορά γυρνάει, είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε».

Δες το βίντεο του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved