Η παραλία: Τα αγγλικά του Κουκουράκη έκαναν... πάταγο στα social! Επικά σχόλια στο X (πρώην Twitter)
Media

Η παραλία: Τα αγγλικά του Κουκουράκη έκαναν... πάταγο στα social! Επικά σχόλια στο X (πρώην Twitter)

Απόψε (14/9) το ενδιαφέρον όλων ήταν στραμμένο στον Γιάννη Κουκουράκη στη σειρά Η παραλία καθώς είχε έρθει η ώρα να τον δούμε να συναναστρέφεται τους χίπις στην παραλία των Ματάλων. 

Η επίσκεψή του στην πατρίδα της γυναίκας που πρόκειται να παντρευτεί μετά την πρόταση γάμου που έκανε στην Υπατία, ήταν επιβεβλημένη και αφού γνώρισε τους δικούς της, είχε έρθει η ώρα να απολαύσει τη ζωή των ντόπιων.

Ανάμεσα στις συνήθειες όσων ζούσαν εκείνη την εποχή στα Μάταλα ήταν να κάνουν βόλτες στην παραλία, εκεί που είχαν εγκατασταθεί οι χίπις, μερικοί από τους οποίους έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται φίλοι της Υπατίας. Η ίδια, θέλοντας να κρύψει τον πόθο της για τον Χάρι που ανήκει στους χίπις και παίζοντάς το λίγο... αδιάφορη σε όλα αλλά και η σκηνή που ο αγαπημένος μέλλοντας σύζυγός της αρχίζει να μιλάει μαζί του και με την παρέα του στα αγγλικά, δεν θα μπορούσε παρά να γίνει αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter.

Οι περισσότεροι έδειξαν να απολαμβάνουν τα άπταιστα αγγλικά, και με προφορά του Γιάννη Κουκουράκη στην προσπάθειά του να επικοινωνήσει με τους χίπις. Σύμφωνα με το σενάριο άλλωστε, ζει μαζί με την Υπατία στο Λονδίνο και έχουν στήσει εκεί τη ζωή τους.

Το... δολοφονικό βλέμμα του Χάρι, κατά κόσμον Δημήτρη Μοθωναίου που ούτε και εκείνος μπορεί να εκφράσει τον έρωτά του για την Υπατία και όσα λέει ο αρραβωνιαστικός της για τα κοινά τους πλάνα για το μέλλον, ήταν άλλο ένα πεδίο σχολιασμού για τους χρήστες του X (πρώην twitter).

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved