Το σχόλιο της Μενεγάκη και το «ευχαριστώ» της Χρηστίδου μετά την τηλεοπτική συνέντευξή της!
Media

Το σχόλιο της Μενεγάκη και το «ευχαριστώ» της Χρηστίδου μετά την τηλεοπτική συνέντευξή της!

Η Ελένη Μενεγάκη και η Σίσσυ Χρηστίδου είχαν πολλά χρόνια να βρεθούν τηλεοπτικά κάπου μαζί και σήμερα (22/9) συναντήθηκαν στο πλατό της εκπομπής Ελένη

Η Σίσσυ Χρηστίδου από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στον καναπέ της Ελένης έδειξε να είναι πολύ άνετη αλλά και έτοιμη να κάνει αποκαλύψεις καθώς δεν είχε μιλήσει δημόσια για πολλές εξελίξεις στην προσωπική της ζωή για τις οποίες δεν είχε εκφραστεί δημόσια.

siss9999.jpg

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε όλα όσα ένιωσε την εποχή που έχασε τη μητέρα της, γεγονός που της έχει στοιχίσει ιδιαίτερα συναισθηματικά ενώ δεν παράλειψε να αναφερθεί και στο διαζύγιο από τον πατέρα των παιδιών της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου επίσης είπε ότι τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει πίσω και την προσωπική της ζωή, έχοντας θέσει νέες προτεραιότητες.

Μετά το τέλος της συνέντευξης που μεταδόθηκε ζωντανά και στην οποία η Σίσσυ Χρηστίδου είπε τη δική της αλήθεια, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να την ευχαριστήσει δημόσια για τα όσα ειλικρινή και από καρδιάς της είπε.

Συγκεκριμένα ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία από το πλατό της εκπομπής και έγραψε στην λεζάντα: «Ανθρώπινη, ζεστή, ειλικρινής και πολύ όμορφη! Σ' ευχαριστώ @sissychristidou».

Η Σίσσυ Χρηστίδου έσπευσε να απαντήσει στην ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη γράφοντας: «Σευχαριστώ για όλα.. ❤️».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

menegaki-xristidou.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved