Media

Τσιμτσιλή για Ηλιάδη: «Όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της βρίσκεται σε ένα ριάλιτι»

Gossip-tv Team

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων θα βρεθούν σήμερα οι συγγενείς της Καίτης Γκρέυ για την επιμέλειά της και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως ούτε αυτή τη φορά η Αγγελική Ηλιάδη είναι στο δικαστήριο, καθώς συμμετέχει στο I’m a celebrity get me out of here.

Η παρουσιάστρια τόνισε: «Πάντως όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της βρίσκεται σε ένα ριάλιτι. Πέθανε ο μπαμπάς της, ήταν σε ένα ριάλιτι. Τώρα καλείται να δώσει μία μάχη για τη γιαγιά της, η οποία ήθελε να έχει μία επικοινωνία μαζί της, είναι σε ένα ριάλιτι. Θέλω να πω ότι… δεν δημιουργεί κάποια ερωτηματικά το ότι δεν μπορεί να βρίσκεται εκεί και να παλέψει για αυτό που θέλει;».

tsimtsili-gia-gkrei.jpg

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Όταν οι συγγενείς πρώτου βαθμού ζητούν τη δικαστική επιμέλεια ενός ανθρώπου, σημαίνει ότι για κάποιους λόγους (σωματικής ή ψυχικής υγείας) ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν δύναται να αποφασίσει για τον εαυτό του σωστά. Μπορεί αυτή η γυναίκα να χρειάζεται 24ωρη παρακολούθηση, είναι πολύ ακριβό σπορ αυτό. Αυτό για όσους είχαμε έναν συγγενή με Αλτσχάιμερ ή άνοια καταλαβαίνουμε ότι είναι πρόβλημα».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved