O Παράδεισος των κυριών: H Μαρίλια Μητρούση δίνει το απόλυτο spoiler για τις εξελίξεις της σειράς
Media

O Παράδεισος των κυριών: H Μαρίλια Μητρούση δίνει το απόλυτο spoiler για τις εξελίξεις της σειράς

Η Μαρίλια Μητρούση, η καλοσυνάτη και ντροπαλή Ευδοξία από τον «Παράδεισο των κυριών», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο για τον ρόλο της και τις εξελίξεις της σειράς.

«Δεν είμαι μια γυναίκα που τρέχει πίσω απ’ τον Στέφανο κι εκείνος δε με θέλει. Από τη μία, βέβαια, δε με θέλει, από την άλλη μου δίνει δικαιώματα», δηλώνει αρχικά η Μαρίλια Μητρούση σε ερώτηση που αφορά εκείνη και τον Στέφανο.

«Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Στέφανος, αφού ο προσανατολισμός του είναι άλλος... Πιστεύω ότι θα μπορούσε να καταπιέζεται ή να κρύβεται σε μια τόσο κλειστή κοινωνία που τα πράγματα δεν είναι όπως τώρα και οι άνθρωποι ήταν πολύ καταπιεσμένοι και δυστυχισμένοι», συμπληρώνει η Μαρίλια Μητρούση.

Marilia-Mhtroysh1.jpg

O Παράδεισος των κυριών

Όσον αφορά στη σχέση της Τζένης και του Πασχάλη, η Μαρίλια απαντά: «Απ’ ότι φαίνεται θέλουν και οι δύο να μιλήσουν, να κάνει κάποιος το πρώτο βήμα… Θα δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει αγάπη και έρωτας ακόμα. Δεν έχει χαθεί αυτή η σχέση»

«Το θλιβερό είναι ότι μέχρι και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την ανάγκη να κρύβονται», λέει χαρακτηριστικά η Μαρίλια Μητρούση για αυτούς που «αναγκάζονται» να κρύβονται και να κάνουν διπλή ζωή.

Επίσης, αποκαλύπτει ότι σύντομα θα υπάρξει γάμος στη σειρά και μιλάει για τον πατέρα της Μιχάλη Μητρούση.

Μαρίλια Μητρούση - Δείτε τη συνέντευξη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved