Media

O Απόστολος Γκλέτσος εισβάλλει στη Γη της Ελιάς! Ο ρόλος - έκπληξη

Gossip-tv Team

Σε ρόλο έκπληξη θα εμφανιστεί στη Γη της Ελιάς ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ήρθε σε συμφωνία με τον Ανδρέα Γεωργίου και αναμένεται να εμφανιστεί στην αγαπημένη σειρά του MEGA, η οποία διανύει τον τρίτο της κύκλο.

Ο Απόστολος Γκλέτσος θα υποδυθεί έναν ελληνοαμερικανό επιχειρηματία και θα ερωτευτεί την Αθηνά την οποία υποδύεται η Άντζελα Γκερέκου.

gi_tis_elias.jpg

Πάντως στο νέο επεισόδιο της σειράς, Γη της Ελιάς, θα δούμε: Ο Στράτος (Νίκος Σαμουρίδης) εντοπίζει την Αριάδνη κι είναι έτοιμος να τη χτυπήσει. Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του Στάθη όμως η κοπέλα σώζεται και ο Στράτος οδηγείται στη φυλακή. Η Αμαλία προτείνει στον Μάνο και τη Μαρίνα να μείνουν στο σπίτι όλοι μαζί, καθώς η αποχώρηση της μικρής Αγγελικής θα στεναχωρήσει πολύ τον Ισίδωρο.

Η Μαργαρίτα και η Αθηνά ετοιμάζονται να φύγουν για το Σούνιο και πιέζουν τη Χάιδω να τις ακολουθήσει. Ο Κωνσταντίνος γίνεται έξαλλος από τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης πλησιάζει την Ισμήνη και την προειδοποιεί να έχει τον νου της. Ο Λυκούργος, άθελά του, γίνεται μάρτυρας «ιδιαίτερων» στιγμών ανάμεσα στον Παρασκευά και την Ειρήνη.

Η Αρετή πασχίζει να μάθει πληροφορίες για την Αριάδνη, ενώ η Ασπασία επιμένει πως είναι απλά κόρη ενός φίλου του Στάθη. Η Άννα χάνει το ρολόι της και κλαίει απαρηγόρητη. Η Ξένια ειδοποιεί τον Δημοσθένη πως κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνος τρέχει κοντά της. Ο Κουράκος εκφράζει για μια ακόμη φορά τη ζήλια του προς τη Δήμητρα...

Δείτε την αποκάλυψη παραπάνω από το Πάμε Δανάη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved