Σπύρος Παπαδόπουλος: Η αποκάλυψη για τον Εκατομμυριούχο που δεν γνωρίζαμε!
Media

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η αποκάλυψη για τον Εκατομμυριούχο που δεν γνωρίζαμε!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όπως θα θυμούνται οι παλιότεροι υπήρξε ο παρουσιαστής του πολύ επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος

Για πέντε χρόνια, από το 1999 έως το 2004, ο γνωστός ηθοποιός μοίραζε... εκατομμύρια σε παίκτες του Εκατομμυριούχου που ως τηλεοπτικό πρόγραμμα παρουσίαζε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Και μπορεί κάποιοι από εσάς να παρακολουθούσαν μανιωδώς τότε το τηλεπαιχνίδι, λίγοι όμως γνωρίζετε κάτι που αποκαλύπτει σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια μετά ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του...

ekatommyriouxos.jpg

Όταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος παρουσίαζε το γνωστό τηλεπαιχνίδι.

Το γεγονός ότι είστε ένας ταπεινός άνθρωπος ήταν εμπόδιο στο να κάνετε καριέρα;

Ανάλογα τι θεωρεί κανείς καριέρα. Εγώ απλώς κοιτούσα τη δουλειά μου. Και ό,τι έγινε έγινε μόνο του. Δεν είπα ποτέ «θα κάνω αυτό για να με οδηγήσει εκεί ή για να με δει ο τάδε». Κάθε φορά που λέω σε κάτι ναι, είτε μου αρέσει είτε καταλαβαίνω ότι δεν μου αρέσει πολύ, πέφτω πάνω του και το υπερασπίζομαι. Ακόμα και όταν έκανα το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» έλεγχα όλες τις ερωτήσεις, πολλές φορές έγραφα και δικές μου. Δεν πήγαινα να διεκπεραιώσω. Δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Αν δεν σκαλίσω το πράγμα και δεν το νιώσω δικό μου, θα βαρεθώ τη ζωή μου.

Είστε λοιπόν περισσότερο χειρωνάκτης παρά σταρ;

Τι σταρ; Αυτό είναι για γέλια. Πιστεύω ότι αν έχεις έναν δρόμο καθαρό, όποιος κι αν είναι αυτός, κάπου θα σε βγάλει. Μπορεί να μη σε βγάλει στο ίδιο ειδυλλιακό τοπίο, αλλά κάπου βγάζει. Αν δεν παλινδρομείς, όλοι οι δρόμοι κάπου βγάζουν. Αρκεί vα έχεις καθαρή συμπεριφορά και καθαρή ματιά στα πράγματα.

Πηγή: Gala

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved