«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» - Το αποψινό εορταστικό επεισόδιο και η μεγάλη αλλαγή
Media

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» - Το αποψινό εορταστικό επεισόδιο και η μεγάλη αλλαγή

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» - Απόψε, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και αύριο, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 20:00, το πιο δυνατό παιχνίδι γνώσεων έρχεται στην παρέα μας με δύο εορταστικά επεισόδια και… διπλή καρέκλα σε ένα «πείραμα» που δεν έχετε ξαναδεί!

 

Απέναντι από τον Γρηγόρη, θα βρεθούν για πρώτη φορά δύο παίκτες μαζί, παίκτες που είναι συγγενείς, για να σκεφτούν, να ρισκάρουν, να απαντήσουν και να διεκδικήσουν χρηματικό έπαθλο μέχρι και 100.000 ευρώ!

Τι γίνεται όταν δεν υπάρχει μόνο ένα μυαλό; Ποιος από τους δύο παίκτες θα είναι πιο ισχυρός και θα πάρει την τελική απόφαση, αν υπάρξει διάσταση απόψεων;

Δείτε ένα απόσπασμα από την έναρξη του αποψινού εορταστικού επεισοδίου

Ο φοβερός Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνει, με τον δικό του… άπαιχτο τρόπο το σύνθημα, οι ερωτήσεις πέφτουν σαν βροχή, οι δύο παίκτες επικαλούνται τη γνώση, τη μνήμη ή ακόμα και την τύχη τους, το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» γίνεται οικογενειακή υπόθεση και η αγωνία χτυπάει κόκκινο!

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Εορταστικά επεισόδια Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 20:00.

Δείτε το Trailer

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved