Media

«Οι τραγουδιστές δεν πεθαίνουν, κοιμούνται»: Η συγκινητική δήλωση Δάντη για τον Βασίλη Καρρά

Gossip-tv Team

Ο Χρήστος Δάντης βρέθηκε μπροστά στην κάμερα του «I love ΣΟΥ ΚΟΥ» και αποκάλυψε τα… πάντα! 

Μίλησε για την σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου και το Survivor, για την απώλεια του Βασίλη Καρρά, καθώς και για τις εμφανίσεις του, τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε εξωτερικό!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της Μπέτυ Μαγγίρα, είναι έτοιμος να αναχωρήσει για την Αυστραλία, καθώς ετοιμάζει μία σειρά από παραστάσεις.

Όσον αφορά την απώλεια του Βασίλη Καρρά, ο ίδιος δήλωσε: «Ένας πολύ μεγάλος άνθρωπος. Εκτός από σπουδαίος καλλιτέχνης, πολύ μεγάλος άνθρωπος, πολύ large σε όλα του! Αγαπημένος μου φίλος».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν ξεπερνιέται η απώλεια, εκείνος απάντησε: «Για εμένα, οι μουσικοί και οι τραγουδιστές δεν πεθαίνουν, κοιμούνται. Υπάρχει αιωνίως η ανάμνησή τους μέσα από την πορεία τους που έχει καταγραφεί με τα τραγούδια τους».

Ο ίδιος αποκάλυψε πως στις εμφανίσεις του θέλει να τραγουδήσει κομμάτια του Βασίλη Καρρά, όπως είναι το αγαπημένο του «Α ρε μοναξιά».

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε και για τη συμμετοχή της Ασημίνας στο Survivor αναφέροντας: «Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και καλή απόλαυση σε όσους παρακολουθούν το παιχνίδι».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved