Η Γη της Ελιάς spoiler: Ιφιγένεια Τζόλα: «Έρχονται πολλές ανατροπές»
Media

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ιφιγένεια Τζόλα: «Έρχονται πολλές ανατροπές»

Η Ιφιγένεια Τζόλα μίλησε για τη Γη της Ελιάς, σε συνέντευξή της, αλλά και για την απόφαση του Διονύση Παπανδρέου να αποχωρήσει από τη σειρά.

Μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να δώσει και ένα spoiler, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έρχονται πάρα πολλές ανατροπές.

  • Διανύετε πλέον την τρίτη χρονιά ως Βασιλική στη σειρά «Η γη της ελιάς». Είναι ένας ρόλος που αγαπήθηκε πολύ. Θέλω να μου μιλήσετε για αυτή τη γυναίκα.

«Είναι ένα πρόσωπο που διαμορφώθηκε μέσα στον χρόνο και αυτό με γοητεύει πολύ. Οταν αρχικά έφτασε το σενάριο στα χέρια μου μιλούσε για μια γυναίκα αρκετά συνεσταλμένη, αλλά και κακοποιημένη ψυχολογικά πάντα από τη μητέρα της, την οποία υποδύεται η αγαπημένη μου Δώρα Χρυσικού.

Ήταν ένα κορίτσι που προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του. Και αυτή η γυναίκα εξελίχθηκε. Ερωτεύτηκε, έγινε μάνα, άντλησε απίστευτη δύναμη μέσα από τον έρωτά της για τον Φίλιππο, που τον υποδύεται εξαιρετικά ο Διονύσης Παπανδρέου. Κατάφερε να απαγκιστρωθεί από την καταπίεση της μητέρας της, να φτιάξει τη δική της οικογένεια, να θέλει να χαράξει τη δική της πορεία και να στηρίξει τους ανθρώπους οι οποίοι την αγαπούν.

ifigenia_tzola_1707749208_3301162082303848907_1422084836.jpg
  • Γιατί στην καινούργια οικογένεια του συζύγου της βρήκε πολλή αγάπη μέσα από το πρόσωπο της πεθεράς της, που την υποδύεται η εξαίρετη Στέλα Φυρογένη.

Η Βασιλική είναι μια ηρωίδα που πραγματικά αγαπώ. Και όλες αυτές οι διακυμάνσεις από τις οποίες πέρασε έχουν υποκριτικά τεράστιο ενδιαφέρον».

  • Στα τελευταία επεισόδια της σειράς βλέπουμε τη Βασιλική να βρίσκεται επιτέλους σε μια κατάσταση σχετικής ηρεμίας...

«Πράγματι. Ουσιαστικά άφησαν με τον Φίλιππο στην άκρη τα προβλήματα κυρίως προς το σκέλος της ετεροθαλούς αδελφής της. Νομίζω η ηρωίδα μου προσπαθεί επιτέλους να ησυχάσει».

  • Πόσο θα κρατήσει αυτό όμως; Γιατί πριν από μερικές ημέρες ο τηλεοπτικός σας σύζυγος, ο Φίλιππος – κατά κόσμον Διονύσης Παπανδρέου -, ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει στην τέταρτη σεζόν της σειράς.

«Αυτό που μπορώ εγώ να πω είναι ότι ο Διονύσης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ένας πολύ καλός παρτενέρ. Εχουμε μια άριστη επικοινωνία. Η απόφασή του να αποχωρήσει είναι μία προσωπική απόφαση που ο ίδιος θεωρεί ότι θα είναι για το καλό του, οπότε θα στηρίξω την επιλογή του. Δεν μπορώ να πω κάτι πέρα από το γεγονός ότι θα μου λείψει πολύ. Σίγουρα αισθάνομαι πολύ περίεργα που φεύγει και, όπως καταλαβαίνετε, μέχρι το τέλος της σεζόν οι ρόλοι μας θα περάσουν πάλι από 40 κύματα. Θα γίνουν πολλές ανατροπές, αλλά δεν μπορώ να προδώσω κάτι παραπάνω...», είπε η Ιφιγένεια Τζόλα στο ΒΗΜΑGAZINO.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved