Media

Μακαλιάς για αιχμηρά σχόλια Παπανώτα: «Όταν το χιούμορ γίνεται αγένεια, η απάντηση είναι η σιωπή»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Δημήτρης Μακαλιάς δείχνει να έχει τη διάθεση να ρίξει τους τόνους στην ένταση που έχει δημιουργηθεί από το πουθενά ανάμεσα στον ίδιο και τον Δημήτρη Παπανώτα

Ι Love Σου Κου: «Λαχτάρησε» η Μαγγίρα με την απουσία Μακαλιά και την εμφάνισή του με... αλεξίπτωτο!

Αν και η απάντησή του στα πρόσφατα αιχμηρά σχόλια του Παπανώτα θα μπορούσαν να θεωρηθούν ότι ρίχνουν λάδι στη φωτιά, ο Δημήτρης Μακαλιάς επιμένει ότι προτιμά τον δρόμο της... σιωπής.

Το δεύτερο... επεισόδιο ανάμεσά τους σημειώθηκε όταν ο ηθοποιός εμφανίστηκε το Σάββατο το πρωί στο πλατό της εκπομπής I Love Σου Κου με... αλεξίπτωτο, θέλοντας να δώσει με χιούμορ την απάντησή του στο σχόλιο του Παπανώτα όταν αποκάλεσε τον Μακαλιά αλεξιπτωτιστή στον χώρο.

Ο Δημήτρης Παπανώτας όμως δεν άφησε το όλο θέμα ασχολίαστο ενώ μία ανάρτησή του για την Μπέττυ Μαγγίρα σε ό,τι έχει να κάνει με τις εμφανίσεις της στο Nox στο πλευρό της Μαρινέλλας που ξεκινούν ξανά μέσα στον Μάρτιο, έφεραν ξανά ένταση.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς πάντως τόνισε σε δηλώσεις του στη Super Κατερίνα πως δεν θέλει να συνεχίσει το όλο θέμα και πως: «Όταν το χιούμορ γίνεται αγένεια, η απάντηση είναι η σιωπή»...

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά:

Διαβάστε επίσης:

Χατζίδου: «"Μείναμε" με την ατάκα του Μακαλιά στη Μενεγάκη» - Η ατάκα για τον Ουγγαρέζο

Δημήτρης Μακαλιάς: Επέστρεψε στο «I Love Σου Κου» - Η μεγάλη αποκάλυψη για την Κατερίνα Καινούργιου

Δημήτρης Μακαλιάς: Η ανάρτησή του από το νοσοκομείο και το «καρφί» στην Καινούργιου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved