Media

Μπακοδήμου για Λαζόπουλο: «Το σχόλιό του αδίκησε τον ίδιο, όχι την Καινούργιου»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Για το φλέγον θέμα των ημερών, αυτό που συζητούν όλοι μίλησε και η Μαρία Μπακοδήμου, σχολιάζοντας τις ατάκες του Λάκη Λαζόπουλου για την Κατερίνα Καινούργιου

Η γνωστή παρουσιάστρια, μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει, το «Γειά σου», θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τη σάτιρα που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος σε ό,τι αφορά την Κατερίνα Καινούργιου, τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Τσουρός κατά Λάκη Λαζόπουλου: «Το απαύγασμα του κουτσομπολιού»

mpakodimou-lazopoulos.jpg

Αφού έπαιξε ένα βίντεο με τις δηλώσεις Μαγγίρα και Τσουρού σχετικά με το θέμα, η Μαρία Μπακοδήμου είπε ότι συμφωνεί απόλυτα μαζί τους και τα σχόλια που έκαναν για τον Λάκη Λαζόπουλο.

Συγκεκριμένα, ούτε λίγο ούτε πολύ, η Μαρία Μπακοδήμου πήρε το μέρος της Κατερίνας Καινούργιου, λέγοντας πως τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου αδικούν τον ίδιο και όχι την Κατερίνα Καινούργιου.

Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας στο podcast του είπε ότι η Κατερίνα Καινούργιου έχει μόνο στο «μικρό» μυαλό της ότι έχει σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με διάθεση να σατιρίσει αυτό που συζητούν όλοι αυτές τις μέρες, μετά και την δημοσιοποίηση βίντεο όπου απεικονίζονται Μπάρκα-Τσαγκρίδης να φιλιούνται παθιασμένα σε βραδινή τους έξοδο.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τα όσα είπε η Μαρία Μπακοδήμου για τον Λάκη Λαζόπουλο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved