Ο παράδεισος των κυριών: Τροχαίο σοκ για Ντίνο και Αμαλία
Ο παράδεισος των κυριών: Τροχαίο σοκ για Ντίνο και Αμαλία
Media

Ο παράδεισος των κυριών: Τροχαίο σοκ για Ντίνο και Αμαλία

Ένα απρόσμενο συμβάν αναμένεται να αναστατώσει ιδιαίτερα τους ήρωες της σειράς, Ο Παράδεισος των κυριών, στον Alpha. Η Αμαλία και ο Ντίνος έχουν ένα τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο, ενώ λίγο μετά η Μιράντα ακούει μια εξομολόγηση που τη σοκάρει...

Η σύλληψη της Βικτώριας, η δίκη του Πάρη αλλά και ο εντοπισμός του πτώματος του Άγη έχουν επηρεάσει ιδιαίτερα την ψυχολογία της Αμαλίας. Η κοπέλα αισθάνεται την ανάγκη να ξεφύγει από την πραγματικότητα που τη βαραίνει και ξέρει πολύ καλά πως ο Σίμος δεν μπορεί να τη βοηθήσει ουσιαστικά. Έτσι, λοιπόν, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, η ίδια παίρνει την απόφαση και επισκέπτεται τον Ντίνο στο σπίτι του. Κι αυτό γιατί μόνο δίπλα του νιώθει ήρεμη.

Ο παράδεισος των κυριών – Twitter: «H Σίριαλ κίλερ Βικτώρια έχασε το μέτρημα με τους φόνους»!

Argyrhs-Pantazaras-Aghsilaos-Mikelatos.jpg

Ο Ντίνος, που παραμένει ερωτευμένος μαζί της, της συμπαραστέκεται ακόμη μία φορά και προσπαθεί να της δώσει κουράγιο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνει. Οιώρες περνούν και η κοπέλα πρέπει να επιστρέφει στο σπίτι της. Όμως ο Ντίνος επιμένει να τη συνοδεύσει με το αυτοκίνητό του, καθώς είναι αργά το βράδυ. Εκείνη στην αρχή αρνείται, αλλά γρήγορα αλλάζει γνώμη και οι δύο πρώην σύντροφοι μπαίνουν στο αμάξι. Κατά τη διάρκεια όμως της διαδρομής, ο Ντίνος χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τρακάρουν. Οι δυο τους τρομάζουν, ενώ η Αμαλία, από τη σύγκρουση, τραυματίζεται στο κεφάλι. Ο Ντίνος ανησυχεί για την κατάστασή της και νιώθει τύψεις που εξαιτίας του χτύπησε. Έτσι, της ζητάει να πάνε αμέσως στο νοσοκομείο. Η Αμαλία δεν θέλει και του τονίζει πως δεν πρέπει να μάθει κανείς ότι ήταν στο αμάξι μαζί του. Εκείνος συμφωνεί μόνο αν την πάει στο νοσοκομείο, ενώ της υπόσχεται πως θα φύγει και δεν θα καθίσει μαζί της.

Γιούλη Τσαγκαράκη: Οι απογοητεύσεις, ο Παράδεισος των Κυριών και η αναφορά στον Πάνο Νάτση

Natasa-E3hntabelwnh.jpg

Τότε η κοπέλα δέχεται, ενώ μετά τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο. Σύντομα ειδοποιούνται ο Σίμος, η Μιράντα και ο Χριστόφορος. Οι δύο πρώτοι σπεύδουν κοντά της και η Αμαλία τούς λέει ότι έτσι όπως περπατούσε παραπάτησε με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει το κεφάλι της σε μια πέτρα. Ο Χριστόφορος, όμως, που ανησυχεί για την υγεία της, πηγαίνει και βρίσκει τον γιατρό που την εξέτασε, ο οποίος του λέει πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς από το τράνταγμα που είχε κατά τη διάρκεια του τροχαίου χτύπησε.

Lazaros-Gewrgakopoylos-Natasa-E3hntabelwnh-Dhmhtrhs-Gkotsopoylos.jpg

Η διαφορετική εκδοχή που δίνει ο γιατρός για τον τραυματισμό της Αμαλίας ξαφνιάζει τον Χριστόφορο. Λίγο μετά και αφού ο Σίμος έχει φύγει από το δωμάτιο που νοσηλεύεται η κόρη του, ο Χριστόφορος πηγαίνει εκεί ζητώντας της να του πει την αλήθεια. Τότε η Αμαλία παραδέχεται πως είπε ψέματα και ότι βρισκόταν στο αμάξι του Ντίνου και είχαν ένα ατύχημα. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή τού εξομολογείται πως ο Ντίνος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που την κάνει να αισθάνεται όμορφα και ήρεμα και για αυτό δεν μπορεί να μείνει μακριά του, ζητώντας του να μην αποκαλύψει σε κανέναν την αλήθεια. Όμως τόσο ο Χριστόφορος όσο και η Αμαλία αγνοούν ότι η Μιράντα βρίσκεται έξω από την πόρτα και ακούει σοκαρισμένη την εξομολόγηση της κόρης της.

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Οι τηλεθεατές να περιμένουν πολλές εξελίξεις και ανατροπές»

Argyrhs-Pantazaras.jpg

Ο χειρότερός της φόβος επιβεβαιώνεται, καθώς συνειδητοποιεί πως η Αμαλία είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Ντίνο αλλά και ότι οι δυο τους συναντιούνται πολλές φορές κρυφά απ’ όλους. Όπως είναι φυσικό, η ίδια πληγώνεται πολύ, ενώ την ίδια στιγμή ο πρώην άντρας της αγωνιά για να μάθει για την εξέλιξη της υγείας της Αμαλίας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved