Χριστίνα Βίδου: «Δεν το έκανα με σκοπό να κερδίσω κάτι. Όλα έγιναν με σκληρή δουλειά»
Media

Χριστίνα Βίδου: «Δεν το έκανα με σκοπό να κερδίσω κάτι. Όλα έγιναν με σκληρή δουλειά»

Η Χριστίνα Βίδου, μαζί με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο, μας καλημερίζει καθημερινά στις 6 το πρωί μέσα από την εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ.

Η γνωστή δημοσιογράφος αισθάνεται ευλογημένη γιατί έχει πετύχει περισσότερα απ' όσα ονειρεύτηκε, ενώ απολαμβάνει το ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά της χωρίς παρεμβάσεις.

Συγκλονίζει η Χριστίνα Βίδου: «8 χρόνια απομονώθηκα,έγινα παχύσαρκη ώστε να μην με πλησιάσει κανείς»

Τι αλλαγές βλέπεις στη δημόσια τηλεόραση ως εργαζόμενη;

Μετά από 26 χρόνια στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, αποδέχθηκα την πρόταση της δημόσιας τηλεόρασης -που ήταν πολύ τιμητική- και ήμουν έτοιμη. Είμαι πολύ τυχερή που η εμπειρία μου είναι στην τωρινή ΕΡΤ, που είναι ανταγωνιστική, με τη νοοτροπία του «πάμε μπροστά». Υπάρχει όραμα πια. Δεν αρκεί μόνο ο εμπνευστής αυτός που θα έχει το όραμα, αλλά και αυτοί που θα το ακολουθήσουν, γιατί θα το έχουν πιστέψει. Η μετάβασή μου στην ΕΡΤ ήταν εντυπωσιακή. Οι συνεργάτες με υποδέχθηκαν με χαμόγελο, αγάπη και σεβασμό. Νιώθω πολύ τυχερή που είμαι σε αυτό το κανάλι, από τη διοίκηση μέχρι τους συνεργάτες. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και οι τηλεθεατές φαίνεται να ανταποκρίνονται σε αυτή την προσπάθεια. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι, άλλωστε, το αποτύπωμα της δουλειάς μας και νομίζω πως η ΕΡΤ έχει κερδίσει αυτό το στοίχημα.

vidou-3.jpg

Εχεις κάνει όσα ονειρευόσουν στα ΜΜΕ;

Και πέρα από αυτά που ονειρευόμουν. Το όνειρό μου ήταν να γίνω δημοσιογράφος Στο ξεκίνημά μου ήθελα να κάνω ελεύθερο ρεπορτάζ. Δεν το έκανα με σκοπό να κερδίσω κάτι. Όλα έγιναν με σκληρή δουλειά. Δούλευα πάντα αυτό που είχα κάθε φορά να αντιμετωπίσω.

Σου αρέσει η τηλεόραση;

Πάρα πολύ! Είναι μοναδικό μέσο, πιο δύσκολο. Το ραδιόφωνο, έπειτα από τόσα χρόνια, ήταν τόσο οικείο για εμένα, σαν να πηγαίνω στο σπίτι μου. Στην τηλεόραση, μαθαίνω ακόμα. Πρέπει ταυτόχρονα να προσέχεις πολλά πράγματα όσο είσαι στον αέρα. Από το πώς κάθεσαι στην καρέκλα, την κουβέντα με τον συνεντευξιαζόμενο και παράλληλα τον σκηνοθέτη που σου δίνει οδηγίες. Είναι μια εξαιρετική εμπειρία.

Τι σε δυσκολεύει περισσότερο;

Αυτό που με δυσκολεύει πολύ, πέρα από το κομμάτι της προετοιμασίας με τα μαλλιά και το μακιγιάζ που δεν με ευχαριστεί ιδιαίτερα, είναι το πώς πρέπει να στήνομαι στην κάμερα.

vidou-1.jpg

Άλλαξε η ζωή σου με την αναγνωρισιμότητα;

Ναι, μας αναγνωρίζει ο κόσμος. Είναι τιμητικό και συγκινητικό που μας βάζουν στο σπίτι τους.

Έχεις δεχθεί παρεμβάσεις στη δουλειά σου;

Ούτε μία φορά. Ακόμα και στη δημόσια τηλεόραση υπάρχει ισορροπία και αντικειμενικότητα, περισσότερο και από άλλα κανάλια. Υπάρχει ελευθερία της άποψής μας. Και το ίδιο συνέβαινε και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ

Πηγή Real

Συγκλονίζει η Βίδου: «Ο πατέρας της κόρης μου ήθελε να αποτεφρωθεί & εκείνη να πετάξει τη τέφρα του»

Βίδου – Παπαχλιμίντζος: Ρωτήθηκαν για τους παρουσιαστές των αντίπαλων εκπομπών και να τι απάντησαν!

Χριστίνα Βίδου – Κώστας Παπαχλιμίντζος: «Έχουμε ακόμη μπροστά μας αρκετές εκπομπές»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved