Σασμός spoiler: Θανάσιμες απειλές για τον Χρήστο – Η Νάντια δίνει ψευδή κατάθεση
GEORGE XANTHINAKIS
Media

Σασμός spoiler: Θανάσιμες απειλές για τον Χρήστο – Η Νάντια δίνει ψευδή κατάθεση

Σασμός spoiler: Το αίσθημα δικαίου που διακατέχει τον Χρήστο και η επιμονή του για κάποιες υποθέσεις θα θέσουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Παράλληλα, η Νάντια δίνει ψευδή κατάθεση πως ο Ευθύμης σκότωσε τον Στεφανή και φεύγει για πάντα από την Κρήτη.

Ο Χρήστος από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε έδειξε πως είναι ένας αδέκαστος και ατρόμητος εισαγγελέας, ο οποίος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να διαλευκάνει άλυτες υποθέσεις. Μάλιστα, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, προτεραιότητά του είναι να εμβαθύνει τις έρευνες για να βρει τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή.

sasmos.jpg

Σασμός: Ο Χρήστος ρωτάει ευθέως τον Μαθιό αν σκότωσε τον Στεφανή

Παράλληλα, ο ίδιος έχει γοητευτεί από τη Στέλλα με την οποία περνώντας χρόνο μαζί διαπιστώνει πως σιγά σιγά την ερωτεύεται. Το ίδιο νιώθει και εκείνη και έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται πολύ για τον Χρήστο. Ωστόσο, κρατάει άμυνες και προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της απέναντι του μέχρι να είναι σίγουρη για να μην πληγωθεί ξανά. Κάποια στιγμή, όμως, Τ ένα γεγονός έρχεται να ταράξει τις όμορφες στιγμές που βιώνουν. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα. Αν και στην αρχή προσπαθεί να της το κρύψει, στη συνέχεια η δικηγόρος το μαθαίνει και φοβάται πως ο εισαγγελέας κινδυνεύει. 0 Χρήστος προσπαθεί να την καθησυχάσει, αλλά οι απειλές δεν τελειώνουν εκεί.

SASMOS-P.Dadakaridhs-(2).jpg

Οι άγνωστοι συνεχίζουν να του στέλνουν απειλές θανάτου λέγοντάς του πως οργανώνουν σχέδιο εναντίον του. Αν και εκείνος δείχνει να μην πτοείται, προσπαθεί να σκεφτεί ποιος και γιατί τον έχει βάλει στο στόχαστρο, ενώ σκέφτεται πως οι απειλές συνδέονται με κάποια υπόθεση. Η ζωή του Χρήστου θα βρεθεί στον απόλυτο κίνδυνο στα επόμενα επεισόδια, αλλά εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω σε καμία υπόθεση που έχει αναλάβει. Την ίδια στιγμή, ο εισαγγελέας συνεχίζει να ασχολείται με τον θάνατο του Στεφανή, ενώ η Νάντια εξακολουθεί να βρίσκεται στην Άνω Ποριά ζητώντας απαντήσεις για όσα έχουν αποκαλυφθεί.

SASMOS-P.Tsilika-M.Aerakhs..jpg

Η Εύα δέχεται δολοφονική επίθεση

Η κοπέλα βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα, καθώς από τη μία θέλει να τιμωρηθεί ο δολοφόνος του Στεφανή, αλλά από την άλλη θέλει η Βασιλική και ο Μαθιός, οι οποίοι της έχουν φερθεί άψογα, να βρουν πια γαλήνη. Για αυτό και παίρνει μία καθοριστική απόφαση. Η Νάντια, όπως θα παρακολουθήσουμε, εμφανίζεται στον Χρήστο ζητώντας του να μιλήσουν. Η ίδια, εξηγώντας του πως βρισκόταν στο κοντινό περιβάλλον του Ευθύμη, του λέει πως γνωρίζει πολλά για εκείνον. Και ανάμεσα σε άλλα πως ο Ευθύμης σκότωσε τον Στεφανή. Συγκεκριμένα, η κοπέλα δίνει ψευδή κατάθεση πως άκουσε τον Ευθύμη να παραδέχεται τον φόνο του Στεφανή απαλλάσσοντας με αυτόν τον τρόπο τον Μαθιό από τις κατηγορίες. Ο Χρήστος μένει εμβρόντητος, αλλά έχει για πρώτη φορά μία λεπτομερή κατάθεση την οποία κανείς δεν μπορεί να ανατρέψει. Έτσι, η Νάντια καταφέρνει να γλιτώσει τον Μαθιό από τη φυλακή. Ωστόσο, μετά την κατάθεσή της, τους αποχαιρετάει όλους για τελευταία φορά και φεύγει για πάντα από την Άνω Ποριά, καθώς νιώθει πως τίποτα πια δεν τη δένει με αυτόν τον τόπο.

Πηγή mytv

Σασμός: Αυτά είναι τα 4 ζευγάρια που θα παντρευτούν στην Άνω Ποριά – Ποιες θα ντυθούν νυφούλες

Σασμός - Μαρία Πρωτόπαππα: «Δεν μου αρέσει να με φωνάζουν "Μαρίνα", ντρέπομαι»

Σασμός σπόιλερ: Τρόμος! Ο Ρούσσος επιστρέφει και απειλεί Καλλιόπη και Παύλο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved