Marseaux: Ο θάνατος της μητέρας της, η σχέση με τον πατέρα της, τα κιλά & τα κακόβουλα σχόλια
Media

Marseaux: Ο θάνατος της μητέρας της, η σχέση με τον πατέρα της, τα κιλά & τα κακόβουλα σχόλια

Η Marseaux μίλησε στο Happy Day για τον θάνατο της μητέρας της, για τη σχέση με τον πατέρα της, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια στα social media.

Αρχικά ανέφερε: «Όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα μου, έφυγα από το σπίτι και τότε δεν είχα καθόλου λεφτά. Η συμβίωση με τον μπαμπά μου είχε γίνει κάπως περίεργη, αντιδρούσε περίεργα επειδή είχε χάσει τη γυναίκα του, από την άλλη αντιδρούσα και εγώ. Η μαμά μου με έλεγε παιδί θαύμα. Έχω κατανοήσει απόλυτα τις συγκρούσεις με τον πατέρα μου και πιστεύω ότι με συγχώρεσε και εκείνος».

Marseaux: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για το βίντεο στο Tik Tok με την τεφροδόχο της μητέρας της

Και πρόσθεσε: «Επειδή οι γυναίκες είναι τα πρότυπα της ομορφιάς, τσαντίζομαι όταν συνδέουμε την ομορφιά με το αδύνατο. Έχω δεχτεί κακόβουλα σχόλια σε δουλειά για τα κιλά μου. Μου έχουν πει “δεν μπορείς να κάνεις καριέρα με τόσα κιλά” και εγώ απαντούσα ¨θα κάνω”. Είχα πολύ κακή σχέση με το φαγητό, έτρωγα ενώ δεν πεινούσα, ήταν αυτοκαταστροφικό για εμένα».

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στο βίντεο που ανήρτησε με την τεφροδόχο της μητέρας της, η Marseaux απάντησε: «Αν κάποιο αρνητικό σχόλιο είναι καλοπροαίρετο θα το λάβω υπόψιν μου. Στην αρχή έκλαιγα μέρες ολόκληρες ακόμα και για ένα κακό σχόλιο. Ειδικά στο βίντεο με την τεφροδόχο της μητέρας μου δεν έδωσα καμία βάση στα αρνητικά σχόλια, γιατί αφορούσε πρόσωπο δικό μου. Είναι κάτι που συμβαίνει, κάθομαι και της μιλάω καθημερινά, ελπίζω να την κάνω περήφανη».

Διαβάστε επίσης:

Η βραδινή έξοδος της Σκορδά, η απονομή της Marseaux & συνάντηση Μπεκατώρου-Ρακιντζή μετά από χρόνια

Marseaux: «Έλεγαν για μένα… πώς κάνει καριέρα αυτή η χοντρή;»

Μαρσό: «Πάγωσαν» όλοι όταν πήγε στην τεφροδόχο για να βάλει στη μαμά της να ακούσει το νέο τραγούδι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved