Πολυχρονίδης: Όταν ξυπνώ δεν είμαι αυτός που ξέρετε, αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω να κάνω πρωινό
Media

Πολυχρονίδης: Όταν ξυπνώ δεν είμαι αυτός που ξέρετε, αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω να κάνω πρωινό

Όταν είναι αγουροξυπνημένος, ο Πέτρος Πολυχρονίδης δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τον γνωρίζουμε! 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στους λόγους που δεν θέλει να κάνει πρωινή εκπομπή. Συγκεκριμένα είπε:

Star: Νέο τηλεπαιχνίδι – Στο τιμόνι ο Πολυχρονίδης;

«Το μυστικό της επιτυχίας είναι ότι οι περισσότεροι συνεργάτες μας είναι σταθεροί εδώ και χρόνια ζούμε σε μία συνθήκη ευχάριστης εργασίας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορώ να κάνω πρωινή εκπομπή, δεν μπορώ να ξυπνήσω νωρίς, δεν μου αρέσει».

Ο ίδιος επεσήμανε: «Όταν ξυπνώ δεν είμαι αυτός που ξέρετε, αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω να κάνω πρωινό. Δεν μπορούν να κάνουν όλοι οι άνθρωποι τα πάντα. Αν βρεθώ στην ανάγκη και πεινούν τα παιδιά και τα γατιά μου, ναι θα το κάνω, δεν είναι όμως η προτεραιότητά μου».

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης επίσης τόνισε: «Δεν νιώθω ότι μπορώ να σχολιάσω με ποιον βγήκε κάποιος χθες το βράδυ και να το κάνω με την καρδιά μου» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι με χαρά θα ξαναπαρουσίαζε το Asia Express. «Θα το ξαναέκανε με τα μπούνια. Μπορεί να περάσαμε ζόρικα αλλά ως εμπειρία δεν ξεπερνιέται».

Στην ερώτηση για το τηλεοπτικό προϊόν που θα τον ενδιέφερε να κάνει στο μέλλον, ο Πέτρος Πολυχρονίδης αποκάλυψε: «Θα ήθελα να κάνω το Fort Boyard που έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved