Τσανακλίδου: Αρνήθηκε να μιλήσει στην Super Κατερίνα λόγω κουτσομπολιού - Η απάντηση της Καινούργιου
Media

Τσανακλίδου: Αρνήθηκε να μιλήσει στην Super Κατερίνα λόγω κουτσομπολιού - Η απάντηση της Καινούργιου

 Η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα συνάντησε την Τάνια Τσανακλίδου και όταν κατάλαβε από ποια εκπομπή είναι η δημοσιογράφος δεν θέλησε να κάνει περαιτέρω δηλώσεις.

Η Τάνια Τσανακλίδου αναρωτήθηκε σε ποια εκπομπή μιλάει και η δημοσιογράφος της απάντησε ότι είναι από την εκπομπή, Super Κατερίνα και τότε αρνήθηκε να μιλήσει στην εκπομπή αυτή γιατί κάνει κουτσομπολιό.

Τσανακλίδου: «Στα μάτια μου έχω γίνει ρεζίλι για έρωτα και δεν το μετανιώνω, έχω υπάρξει κατινάρα»

Συγκεκριμένα είπε η Τάνια Τσανακλίδου, είπε: «Δεν θέλω να μιλάω σε αυτές τις εκπομπές, γιατί κάνετε πολλά κουτσομπολιά και δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό. Συγγνώμη που σας το λέω φόρα παρτίδα, αλλά θεωρώ πως η στάση όλων αυτών των εκπομπών είναι πάρα πολύ κακή για την κοινωνία και τον πολιτισμό. Δεν είναι προσωπικό. Είναι για τα κανάλια σας»!

Τσανακλίδου: «Δεν αισθάνομαι ότι υπηρετώ μια καριέρα τα τελευταία χρόνια. Η νύχτα με έχει κουράσει»

tsanaklidou-212.jpg

Μετά τις δηλώσεις της τραγουδίστριας, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Δεν ήταν προσωπικό, γιατί έχω συνομιλήσει προσωπικά με την κυρία Τσανακλίδου και είναι μια φανταστική προσωπικότητα. Δεν έχει να κάνει με μένα, έχει να κάνει με το στυλ των εκπομπών και δίκο έχει, αν θέλετε τη γνώμη μου. Γιατί αναγκαστικά αυτή την ώρα που είναι και όλες οι εκπομπές που παίζουν σε αυτήν την ώρα κάνουν κουτσομπολιό. Και αν με ρωτάτε και εγώ διαφωνώ με κάποια πράγματα στη θεματολογία της εκπομπής. Και όχι μόνο στη δικιά μας. Και στου Λιάγκα και της Μπάρκα και στο Σαββατοκύριακο. Αλλά επειδή αυτή είναι η ώρα και παίζουμε ανταγωνιστικά και πρέπει να κάνουμε και νούμερα τηλεθέασης, κάποια θέματα από αυτά, τα εμπεριέχουμε στη σκαλέτα μας.

Ξένια Καλογεροπούλου: Η αποκάλυψη για τον Γιάννη Φέρτη και ο χωρισμός-Την άφησε για την Τσανακλίδου

Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που διαβάζει ποίηση και στο θέατρο πάω, και γενικότερα έχω μία άλλη φιλοσοφία. Από εκεί και πέρα, είναι πάρα πολλοί οι καλλιτέχνες από τους οποίους έχω ζητήσει μία συνέντευξη και μου απάντησαν αρνητικά λόγω του είδους της εκπομπής, τονίζοντάς μου παρόλα αυτά ότι με εκτιμούν και με συμπαθούν. Ήταν ευγενέστατη με τη δημοσιογράφο. Πας εκεί, σου λέει για έναν στίχο του Χριστιανόπουλου και ξαφνικά λες για τη Eurovision…»!

Διαβάστε επίσης:

Τάνια Τσανακλίδου: «Παρά τρίχα αύριο θα δικαζόμουν. Δεν το ξέρει κανένας, αλλά σας το λέω...»

Νικολακοπούλου: «Στα 33 μου έγραψα το “Μαμά γερνάω” με προτροπή της Τσανακλίδου. Με βασάνισε αρκετά»

Τσανακλίδου: «Στα μάτια μου έχω γίνει ρεζίλι για έρωτα και δεν το μετανιώνω, έχω υπάρξει κατινάρα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved